Algemene voorwaarden paasshow 2022 Kia


Inruilvoordeel bij aanschaf occasion

Bij aankoop van een occasion tijdens het paasweekend geniet u van de volgende voordelen:

Heeft uw oude auto bijna geen waarde meer?
Minimaal €1.000,00 inruilwaarde bij aanschaf van een Kia occasion*
Speciale actie voor auto’s die weinig waard zijn, bijvoorbeeld leeftijd, kilometers of gebreken.

of

€1.000,00 extra inruilwaarde bovenop de autotaxatie handelswaarde bij aankoop van een Kia occasion*

*Bij aanschaf van een occasion vanaf  € 4.500,-

De aanbiedingen zijn niet in contanten omzetbaar en zijn alleen geldig tijdens het paasweekend. De aankoop dient tijdens het paasweekend plaats te vinden, d.w.z. ondertekening van het koopcontract.

Financiering actie bij aankoop van een nieuwe elektrische Kia

Kia Finance particulier: 3,99% rente actie op geëlektrificeerde modellen

Deze actie is geldig bij een financiersaanvraag van 01-04-2022 t/m 30-06-2022 voor de Kia Ceed Sportswagen Plug-in Hybrid, XCeed Plug-in Hybrid, Niro Hybrid, Niro Plug-in Hybrid, Sportage Hybrid, Sportage Plug-in Hybrid, Niro EV, Sorento Hybrid en Sorento Plug-in Hybrid.
De Kia EV6 is uitgesloten van de actie.
Het 3,99% rente actietarief is geldig op een looptijd van maximaal 48 maanden. Het aanbod betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Kia Finance, merk-en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. jouw gewenste financiële product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP)

Koop of (private) lease je een volledig elektrische Kia? Dan kun je in aanmerking komen voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Enkel particulieren kunnen in aanmerking komen voor de subsidieregeling. Om in aanmerking te komen voor de subsidie dient de fiscale waarde zoals geregistreerd in het kentekenregister (RDW) niet lager te zijn dan € 12.000 en niet hoger dan € 45.000. Voor de fiscale waarde tellen metallic lak en overige opties (bijvoorbeeld warmtepomp) mee.
De Kia EV Bonus  heeft geen impact op de fiscale waarde en heeft hierbij geen effect op de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP).

Het aanvragen van de subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) dien je zelf te verzorgen. Kia Nederland is niet aansprakelijk.

Kijk voor actuele informatie en voor de aanvraag procedure/voorwaarden op de website van de Rijksoverheid: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sepp

Financieringsactie occasion

Scherpe rente actietarief nu vanaf 3,9% bij aanschaf van een occasion.

Rekenvoorbeeld met aanbetaling

Aankoopbedrag Aanbetaling Kredietbedrag Rente Looptijd Bedrag
    Te financieren JPK in maanden per maand
€ 25,0000 5.000 20.000 3,90% 60 367,61

Kooijman Autogroep