BOVAG


BOVAG Autodealer

Ons bedrijf is lid van BOVAG, waardoor je zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat je zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.

Bel voor een afspraak of kom bij ons langs.

Garantie bij het kopen van een tweedehands auto

Als je een gebruikte auto bij Kooijman koopt, heb je recht op minimaal twaalf maanden garantie. Daar zijn de volgende voorwaarden aan verbonden:

  • Ofwel de tweedehands gekochte auto heeft minimaal € 4.500,- gekost.
  • Ofwel de aankoopwaarde van de tweedehands auto is minder dan € 4.500,- maar is hoger dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.

Je hebt geen recht op garantie als je bij aankoop schriftelijk heeft afgezien van garantie. Bovag Garantie houdt in dat je, je occasion tot en met 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. Dit geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat je de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden.

Algemene BOVAG voorwaarden Auto Particulier Algemene BOVAG voorwaarden Auto Zakelijk
Kooijman Autogroep