CORONA


Alles over de Coronamaatregelen en aanpassingen

Algemene maatregelen bij Kooijman

Uiteraard waarborgen wij uw en onze veiligheid. Onze showrooms zijn ruim opgezet, hierdoor is afstand bewaren altijd goed mogelijk.  Wij volgen alle Corona richtlijnen nauwkeurig op,  respecteren en handelen hiernaar.

Showroom bezoeken? U hoeft geen afspraak te maken!

Wij verwelkomen u graag persoonlijk in onze showroom, u hoeft dus geen afspraak in te plannen ! Onze adviseurs staan met heel veel enthousiasme klaar om u te adviseren bij de auto die u online gezien en/of samengesteld heeft!
Natuurlijk bent u ook vrijblijvend welkom in onze showroom.

Online showroom

Heeft u interesse in een nieuwe Toyota , nieuwe Kia of tweedehands auto? Wij zijn u graag van dienst voor de verkoop van een auto, ook inruil is mogelijk.
Onze verkoopadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van 8.30 – 18.00 uur. Online ook ’s avonds voor een passend advies of informatie.

Proefrit aan huis en/of videobellen

Indien u wenst komt onze verkoop adviseur persoonlijk met de auto van uw keuze naar u toe! Een proefrit aan huis is dus altijd mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.
Wilt u liever videobellen? Laat het ons weten. Natuurlijk kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een specifiek voertuig.
Natuurlijk zijn wij tijdens onze reguliere openingstijden gewoon open en zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. 

Online showrooms

occasions Kia modellen Toyota modellen

WERKPLAATS

Onze werkplaatsen zijn gewoon open, u kunt dus terecht voor regulier onderhoud, maar ook voor reparatie- en/of garantie werkzaamheden of ruitreparatie.

Bent u zelf niet in staat om naar onze werkplaats te komen, informeer naar onze haal- en brengservice.

Werkplaatsafspraak maken
Kooijman Autogroep