CORONA


Alles over de Corona / Covid 19 maatregelen

Uiteraard waarborgen wij uw en onze veiligheid. Onze showrooms zijn ruim opgezet, hierdoor is afstand bewaren altijd goed mogelijk.  Wij volgen alle Corona richtlijnen nauwkeurig op,  respecteren en handelen hiernaar.

SHOWROOMS OPEN

Showroom bezoeken? U hoeft geen afspraak te maken!
Wij verwelkomen u graag persoonlijk in onze showroom, u hoeft dus geen afspraak in te plannen ! Onze adviseurs staan met heel veel enthousiasme klaar om u te adviseren bij de auto die u online gezien en/of samengesteld heeft! Natuurlijk bent u ook vrijblijvend welkom in onze showroom.

Het blijft echter altijd mogelijk om een showroomafspraak te maken, dit kan telefonisch of per email.

Showroom online

Heeft u interesse in een nieuwe Toyota , nieuwe Kia of tweedehands auto? Wij zijn u graag van dienst voor de verkoop van een auto, ook inruil is mogelijk.
Onze verkoopadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van 8.30 – 18.00 uur. Online ook ’s avonds voor een passend advies of informatie.

Proefrit aan huis en/of videobellen

Indien u wenst komt onze verkoop adviseur persoonlijk met de auto van uw keuze naar u toe! Een proefrit aan huis is dus altijd mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.
Wilt u liever videobellen? Laat het ons weten. Natuurlijk kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een specifiek voertuig.
Natuurlijk zijn wij tijdens onze reguliere openingstijden gewoon open en zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. 

occasions Kia modellen Toyota modellen

WERKPLAATS

Onze werkplaatsen zijn gewoon open. U kunt dus gewoon terecht voor regulier onderhoud of APK, maar ook voor reparatie- en/of garantie werkzaamheden of ruitreparatie. Je kunt eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken

Bent u zelf niet in staat om naar onze werkplaats te komen, dan kunt u eventueel gebruik maken van de haal- en brengservice. Informeer naar onze haal- en brengservice.

Werkplaatsafspraak maken
Kooijman Autogroep