Kia
e-Niro

100% elektrisch rijden. 0% compromis.

De Kia e-Niro zit vol met energie dankzij zijn stijlvolle design en een geavanceerde volledig elektrische aandrijflijn. Een actieradius van 455 km gecombineerd met een snellaad-functie zorgt voor een volop schone bewegingsvrijheid. Met maar liefst 451 liter bagageruimte en een crossover-carrosserie biedt hij de ruimte en flexibiliteit die je nodig hebt. Bekijk hier de brochure.

Slimme innovaties

De e-Niro beschikt over een regeneratief remsysteem van de nieuwste generatie. Ook de ouderwetse handrem is niet meer te vinden in deze auto: een simpele druk op de knop is voldoende om hem in de parkeerstand te schakelen. Daarnaast is de versnellingspook vervangen door een draaiknop, te vinden op de futuristische zwevende middenconsole.

 

Volledig elektrisch
Kia e-Niro

Nu voor €35.995,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Puur elektrisch en verrassend ruim

De Kia e-Niro is ruimer en praktischer dan al zijn elektrische concurrenten in zijn klasse. Op de achterbank is plaats voor 3 personen. Wanneer je deze naar voren klapt, ontstaat er een vlakke bagagebodem. Onder de bagagevloer zit een extra opbergvak voor de laadkabel.

Duurzaam en prettig

De nieuwe Kia e-Niro zorgt voor een nieuwe wereld van intelligentie en comfort. Dankzij zijn krachtige acceleratie, eenvoudig opladen en een groot bereik is duurzaam rijden prettiger dan ooit. Ook staat veiligheid voorop. DRIVE WiSE, de slimme veiligheidssystemen van Kia, zijn ook aanwezig in deze auto.

Gemakkelijk opladen

Laadt uw Kia e-Niro gemakkelijk thuis op, of bij een (snel-)laadstation in Nederland en daarbuiten. Bovenop het dashboard wordt de batterijstatus weergegeven en tijdens het laden zelfs ook aan de buitenzijde. Je kunt het laden zelfs slim programmeren. Met het 3-fase laadsysteem (beschikbaar op de e-Niro MY20) kan tot drie keer zo snel bij een laadpaal geladen worden.

 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep