Kia
Optima Plug-In Hybride

MET DE KIA OPTIMA ZAKELIJK TIP TOP VOOR DE DAG!

De Kia Optima  is van de nieuwe generatie Kia modellen met een prijswinnend design. Het uiterlijk van de Kia is bekroond met maar liefst twee design awards. De lijnen van de Kia zijn vloeiend en daardoor is deze Kia Plugin een spraakmakende sedan. Deze Kia  is als plug-in hybride slechts 15% bijtelling en A-label. De Kia optima hybride winnaar van de Autoweek dubbeltest en winnaar van de Red Dot Design Award.

Bekijk hier alle acties

Tot 2021 15% bijtelling
Kia Optima Plug-In Hybride

Nu voor €41.475,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

DE KRACHTIGSTE HYBRIDE IN ZIJN KLASSE

De nieuwe Kia Hybrid is een technisch hoogstandje. Met liefst 190 pk is het de krachtigste benzine-hybride zijn klasse. De hybride-techniek koppelt een 2.0 liter benzinemotor (met automaat) aan een elektromotor. 20% bijtelling en opladen is niet nodig.

Optimaal Hybride alles in 1: zakelijk rijden, milieubewust rijden en kosten bewustrijden

WERKING ELECTROMOTOR 

Tijdens het rijden slaat het systeem energie op in een compacte lithium-polymeer accu; energie die weer gebruikt wordt om onderweg brandstof te besparen. Het Regenerative Braking System zorgt dat ook de energie die vrijkomt bij het remmen in de accu wordt opgeslagen.

Hybride rijden  ervaren, neem contact met ons op en boek vrijblijvend een proefrit in deze Kia bij één van de Kooijman vestigingen

KIA OPTIMA-AL  ZAKELIJK RIJDEN

Deze mooie auto beschikt over een zelfverzekerde uitstraling en is zeer comfortabel. Het prijswinnende design zorgt ervoor dat u deze Kia uitstekend zakelijk kunt rijden. Bekijk hier meer informatie over leasen bij Kooijman-Autogroep. Voor meer informatie over het leasen van een Kia Optima kunt u het beste contact opnemen met Kooijman-Autogroep. 

VEILIGHEID

Bij het ontwerp van de Kia Optima stond naast design de veiligheid centraal. Kom gerust naar een van onze vestigingen in Vianen, Tiel, Utrecht of Naarden om alle andere specificaties te bekijken en uit te proberen. 

KOPEN OF LEASEN?

Neem contact op met Kooijman-Autogroep over de Kia Optima of maak direct een afspraak voor een proefrit.

Autoweek                                                       Autoweek
testrit met de sportswagon                             testrit met de Hybride

                 

Autoweek GT line sportswagon

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions