Kia
Optima

Met de nieuwe Optima, zakelijk tip top voor de dag!

De nieuwe Kia Optima heeft zijn sportieve en krachtige lijnen behouden. Het valt meteen op dat de Kia werd ontwikkeld met oog voor elk detail en overtreft elke verwachting. Hij is sportief, elegant en expressief zonder overdreven te worden.  Daarnaast is hij bekroond met maar liefst twee design awards. Profiteer in 2016 nog van 5 jaar lang slechts 15% bijtelling.

Bekijk hier alle acties

Zakelijk tip top in orde
Kia Optima

Nu voor €41.475,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

First -class interieur

Het interieur van de oogt en voelt modern aan. Het horizontale dashboard en middenconsole zorgt ervoor dat het een ruimtelijk gevoel geeft. Daarnaast is het interieur van de Optima voorzien van hoogwaardige materialen zoals: zachte kunststoffen, hoogwaardige stoffen of leder. Meer Hoofd, schouder en beenruimte zorgen voor een optimale comfort voor de inzittende.

Geavanceerde technologieën

De Kia is voorzien van geavanceerde technologieën. Een voorbeeld is het audiovisuele navigatiesysteem met een 7 of 8 inch scherm. Andere optionele opties zijn een 590 watt Harman Kardon Premium Sound systeem met 10 speakers, externe versterker en Clari-Fi MP3 restoration technologie evenals een nieuw 5W draadloos oplaadsysteem voor smartphones.

Veiligheid 

Bij het ontwerp stond naast design de veiligheid centraal. Kom gerust naar een van onze vestigingen in Vianen, Tiel, Utrecht of Naarden om alle andere specificaties te bekijken en uit te proberen. 

Nieuwe Kia Optima kopen of leasen?

Neem contact op met Kooijman-Autogroep over de Kia Optima of maak direct een afspraak voor een proefrit.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions