Kia
Niro Plug-in Hybrid 2022

De gloednieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid

Maak kennis met de nieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid 2022. De volgende stap voor Kia op weg naar een duurzamere toekomst. Hij is vanuit de basis compleet nieuw ontwikkeld volgens de ‘Opposites United’ designfilosofie en beschikt over een hypermodern interieur. Het allernieuwste model van de bestverkochte auto van Nederland en zakenauto van het jaar  biedt  keuze uit drie ultramoderne aandrijflijnen: de Hybrid, Plug-in Hybrid en EV.

De nieuwe Kia Niro Plug-In staat in de showroom. De Hybride (HEV) en Plug-in Hybride (PHEV) varianten zullen als eerste beschikbaar zijn en worden gevolgd door het elektrische model (EV).

Benieuwd naar de prijzen? Bekijk deze hier!

PHEV crossover van de nieuwste generatie
Kia Niro Plug-in Hybrid 2022

Nu voor €39.695,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aandrijflijn

De Niro Plug-in Hybrid maakt gebruik van een 1,6-liter GDI-benzinemotor met een krachtige 62 kW elektromotor en heeft een systeemvermogen van 183 pk. De 11,1 kWh grote lithium-ion-polymeerbatterij zorgt voor een elektrisch rijbereik van naar verwachting maximaal 60 km. Geschikt voor de meeste dagelijkse ritten dus! Het trekgewicht zal 1.3o0 kg zijn.

Benieuwd naar de hybride variant? Klik hier.

Kia Charge

De Niro Plug-in Hybrid en EV rijders kunnen gebruik maken van Kia Charge, een van de grootste laadnetwerken van Europa met meer dan 290.000 laadpunten, waarbij met één app en één pas kan worden geladen en betaald. Via de app met routeplanning kunnen gemakkelijk laadstations gevonden worden langs de route en op de eindbestemming. De app geeft real-time tarieven en stekkertypen per laadstation weer.

Niro Plug-in Hybrid 2022 nog groter en ruimer

De Niro is fors gegroeid ten opzichte van zijn voorganger, met als resultaat nog meer binnenruimte voor inzittenden en bagage. De bagageruimte meet 348 liter voor de Plug-in Hybrid. Met een lengte van 4.420 mm, een breedte van 1.825 mm, een hoogte van 1.555 mm en een wielbasis van 2.720 mm, is hij respectievelijk 65 mm, 20 mm, 10 mm en 20 mm groter.

Het nieuwe Niro interieur

Het 10,25-inch panoramische high-definitionscherm heeft haarscherpe graphics en een zeer intuïtieve lay-out, waarmee gebruikers alle connectiviteits- en comfortfuncties met gemak kunnen personaliseren en bedienen.

Het interieur van de nieuwe Niro Plug-in Hybrid is opgebouwd uit vele gerecyclede materialen. De hemelbekleding is gemaakt van gerecycled behang, de stoelen zijn gemaakt van onder meer Bio PU met tencel van eucalyptusbladeren en er is BTX*-vrije verf gebruikt op de deurpanelen om de impact op het milieu te minimaliseren en restafval te verminderen.

Kia Niro Plug in Hybrid 2022

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Kia Niro Plug-in Hybrid 2022

Kooijman Autogroep