Kia
Niro

Crossover. Hybride. Standaard automaat.

“Voordat je instapt, zie je het al: dit wordt bijzonder. De Kia Niro is anders dan andere hybrides. Deze is mooi! En hij rijdt echt sportief, zoals je van een Crossover mag verwachten. Je stapt weer  uit met een brede grijns op je gezicht.”

Bescheiden verbruik

De Niro combineert een bescheiden verbruik met sterke prestaties, ruimte en een opvallend design.
Als je de Kia Niro voor het eerst ziet, blijf je kijken. Het moderne design is strak en stijlvol, zonder concessies aan ruimte en gemak. De Niro springt in het oog met sportieve lijnen. Hierdoor komt het ruime interieur als een nog grotere verrassing.

Bekijk hier alle acties

De sportieve hybride crossover
Kia Niro

Nu voor €28.995,-

Voorraad nieuw Private lease Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

1.300 kg trekgewicht

Hybride en toch 1.300kg trekgewicht. De Kia Niro bewijst dat het kan.

Hybride én alle ruimte

Ruimte kan prima gecombineerd worden met hybride aandrijving. Het bewijs is de Kia Niro. Pas als je erin zit, merk je hoe ruim ’t is in de Niro. Er is geen ander model in deze klasse met zoveel hoofdruimte en ook de laadruimte is indrukwekkend: groot en flexibel, met een vlakke laadvloer.

Standaard met automaat

De Niro is standaard voorzien van een DCT6 automaat. En er is meer comfort. Terwijl je wegzakt in je lederen stoel (die uiteraard je zitpositie onthoudt), heb je uitzicht op een groot LCD-cluster met alle nodige info. Ondertussen wordt je mobiel draadloos opgeladen, dus geen gedoe met kabels. Tenslotte, het geluid. De cabine van de Kia Niro is perfect geïsoleerd, waardoor je nog meer kunt genieten van het premium JBL-geluidssysteem.

Ervaar de rust en ruimte

Met de Kia Niro houd je dankzij zijn royale afmetingen – en slimme configuratiemogelijkheden – al je opties open. Het ruimtelijke interieur biedt jou en je passagiers meer dan genoeg hoofd- en beenruimte.

Flexibel interieur

In de flinke kofferruimte, met 427 liter inhoud, kun je probleemloos je bagage kwijt. De achterbank is ook nog eens in delen neer te klappen voor extra ruimte. Je hoeft dus nooit meer iets te laten staan.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions