Kia Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Fijn dat u Kia hebt gevolgd in 2018.

Zoals u wellicht hebt gemerkt, was het een prachtig jaar waarin wij veel hebben bereikt. Mede dankzij het vertrouwen van ruim tweehonderdvijftigduizend Kia-rijders is de Kia ‘tiger nose’ in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht en een vaste waarde op de Nederlandse wegen – een kwaliteitsmerk.

Er is meer! Vrijwel zeker eindigt Kia dit jaar voor het eerst in de top-5 op de Nederlandse markt. Dat is mede dankzij een jong aanbod van aantrekkelijke modellen; van de veelgeprezen nieuwe Ceed-familie tot de Kia Niro. Wist u bovendien dat  onze klanten ons gemiddeld bijna een 9 geven voor klanttevredenheid? Ook daarin staan we landelijk in de top-3. En vooral daar zijn wij heel trots op.

Zo knallen wij vrolijk het oude jaar uit… en het nieuwe in! Want 2019 wordt electrifying; de hybride Kia Niro staat te popelen om net als in 2018 de bestverkochte hybride van Nederland te worden, terwijl de gloednieuwe, puur elektrische e-Niro diepe indruk maakt met zijn actieradius, innovaties, comfort en prijs. En dat is nog maar het begin!

Wanneer komt u nader kennismaken met deze of een van onze andere supermodellen? U bent van harte welkom bij de een van onze Kia vestigingen in Vianen, Tiel, Utrecht of Naarden.

Wij wensen u een surprising 2019!

Terug naar overzicht