Beoordelingen:

Tiel
9.2
Utrecht
9.1
Vianen
9.3
Zeist
9

Reviews & ervaring
Kooijman autogroep


Deze beoordelingen zijn gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt in opdracht door TNS NIPO verzameld. De waarderingen, ervaringen en de commentaren die u hieronder over de service van Kooijman Autogroep kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

  • Kooijman Tiel
  • Kooijman Utrecht
  • Kooijman Vianen
  • Kooijman Zeist
10
N VL
19-07-2022

Goede dealer Fijne verkopers

Verkoop
10
Toyota eigenaar
19-07-2022

Aftersales
9
T.W. S
05-07-2022

Aftersales
10
Toyota eigenaar
09-06-2022

Goede contacten Prettig zakendoen

Verkoop
7
Toyota eigenaar
12-05-2022

Auto opgehaald en eeer thuis Fijn dat zij mij hielpen omdat ik niet kon rijden wegens operatie

Aftersales
10
I.F. Van Balen
22-04-2022

Goede en betrouwbare service. Alles is volgens afspraak verlopen. Ook het vervangend vervoer was goed geregeld.

Aftersales
7
J.J.M. B
16-02-2022

6 7

Aftersales
10
H. F
23-12-2021

Perfecte service en verkoop organisatie Perfecte Toyota Dealer en perfecte service en onderhoud. Ze zijn nooit opdringerig altijd netjes, komen hun afspraken na en zijn heel seduur. Als de auto klaar is, is hij echt in orde. Keurige lijst wat ze gedaan hebben en hoe de auto afgeleverd wordt.

Aftersales
10
J.J. H
16-12-2021

Goede garage Wij zijn heel tevreden over de behandeling bij deze garage. Vriendelijk personeel.

Aftersales
10
Toyota eigenaar
16-11-2021

IK ZOU ALS IK EEN AUTO WIL HEBBEN EERS EENS BIJ GARAGE KOOIMAN IN TIEL GAAN KIJKEN .GOEDE AFSPRAKEN.VAKMENSEN IK KOM ER AL 26 JAAR. ERG TEVREDEN.

Aftersales
10
Astrid (Tiel )
09-07-2021

Altijd goede service.

Aftersales
9
Mevr E.Hagen
05-07-2021

Prima service, vriendelijk personeel, betrouwbaar bedrijf.

Aftersales
8
J.Wisman (Tiel)
24-06-2021

Prima service.

Aftersales
10
Y Dekkers (Tiel)
24-06-2021

Betrouwbare dealer, komt afspraken na en geeft eventueel een telefoontje als er iets extra's moet worden vervangen tijdens een grote of kleine beurt.

Aftersales
10
Dhr.R.Wiegers (Maurik)
21-06-2021

Er zijn in het verleden wel enkele problemen geweest, maar die zijn tot volle tevredenheid opgelost.

Aftersales
9
J.j.van Schaik (Kerk Avezaath.)
21-06-2021

Ik heb alles gemeld, goed is goed.

Aftersales
9
Dhr B.R. Van Dijk (Culemborg)
11-06-2021

Altijd klantvriendelijk en oplossingsgericht. Nog nooit voor een verrassing komen te staan door onduidelijkheid. Ik ben gewoon dik tevreden.

Aftersales
8
H. Van Tricht (Tiel)
11-06-2021

Prima garage met goede monteurs.

Aftersales
10
Mevr van stuijvenberg
03-06-2021

Een fijn autobedrijf en goeie service.

Aftersales
10
Dhr. H.W. van der Gaag (Bergen L)
27-05-2021

De uitstekende wijze waarop de klant wordt begeleid tijdens de aan- en verkoop van de auto's. En de zeer goede service, die garant staat voor een zorgeloos rijplezier met de gekozen Toyota.

Verkoop
9
Ben Goes (Asten)
27-05-2021

Ik ben al 15 jaar tot volle tevredenheid klant. Altijd even vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar.

Aftersales
10
loes (Heesselt)
21-05-2021

Klantvriendelijk, betrouwbaar, goede kwaliteit, problemen worden echt opgelost, prijzen zijn reëel, je kunt er altijd terecht met vragen.

Aftersales
8
Lies van de Wetering (Heerewaarden)
19-05-2021

We worden altijd heel goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

Aftersales
10
Han Franssen (Utrecht)
12-05-2021

Het is een geweldige dealer, je bent geen nummer, zeer persoonlijk en prettig, nooit vervelende verrassingen. Duidelijk dat de klant koning is. Of het nu om aankoop of onderhoud gaat, ze staan altijd voor je klaar. Ik rij vanuit Utrecht naar Tiel om in Tiel onderhoud te laten uitvoeren en om nieuwe auto's aan te schaffen.

Aftersales
10
pj visser (kapel avezaath)
05-05-2021

Fijne garage, goede service, aardige mensen.

Aftersales
8
Dhr Gubbels
05-05-2021

Altijd keurig geholpen.

Aftersales
8
ETC de Keijzer (Wijk bij Duurstede)
30-04-2021

Ben heel fijn geholpen.

Aftersales
10
Petr van Emmerik (Zoelmond.)
28-04-2021

Prima bedrijf en een erg goed merk en super vriendelijke medewerkers. Wij zijn gewoon erg blij met onze Toyota, hij rijdt prima.

Aftersales
10
Dhr. A. Hoendervanger (Tiel)
14-04-2021

Van begin tot eind perfect begeleiding, informatie en aflevering.

Verkoop
10
M.Stellaard (Tiel)
14-04-2021

Vriendelijk, behulpzaam en denken met je mee.

Aftersales
9
Dhr verwoert
09-04-2021

Automobielbedrijf Kooijman in Tiel beoordeel ik met een 9, omdat ik heb ervaren door de jaren heen. Dat ze eerlijk correct en betrouwbaar zijn.

Aftersales
10
Annemies Visee (Lienden)
07-04-2021

Heel fijne garage met vriendelijk personeel.

Verkoop
9
Ron Stap (Buren Gld)
01-04-2021

Altijd prima service, nette ontvangst, niets mis mee!

Verkoop
10
Kruimer (Tiel)
01-04-2021

Korte wachttijden, goede service , goede communicatie.

Aftersales
9
M. Weij (Almere)
18-03-2021

Zeer tevreden; 10 geef ik nooit.

Aftersales
10
Beijer W. (Tiel)
18-03-2021

Ze zijn altijd correct of je nu daar komt of aan de telefoon.

Aftersales
10
gonda reijmers (ommeren)
12-03-2021

Prima geholpen, fijne klantvriendelijkheid, erg behulpzaam.

Verkoop
9
A. Moret
04-03-2021

Ik heb makkelijk een afspraak kunnen maken en ben goed geholpen. Duidelijke uitleg en informatie over de servicebeurt en de duur hiervan.

Aftersales
8
w.hansen
25-02-2021

De service van Kooijman wordt altijd naar tevredenheid uitgevoerd.

Aftersales
10
H. Thijssen
22-02-2021

Zeer klantvriendelijk personeel met uitstekende service.

Aftersales
9
Bert van der Mooren (Lienden)
11-02-2021

Goede garage, goede service, van te voren bekend wat een onderhoudsbeurt gaat kosten, goede informatie over meerkosten, indien nodig. Vriendelijke baliemedewerkers.

Aftersales
9
R. Heijndijk
04-02-2021

In z'n algemeen prima service, die je als klant verwacht. Maar met name de snelheid waarmee gereageerd werd op vragen via email was erg prettig. Zelfs op zondag kreeg ik binnen een half uur antwoord. Top!

Verkoop
10
Stefan Kleinman (Tiel)
04-02-2021

Altijd zeer tevreden over de goede service en het vriendelijke personeel.

Aftersales
9
R.A.Baaij (Geldermalsen.)
29-01-2021

Vriendelijk personeel en correcte afhandeling.

Aftersales
10
Marieke de Ruiter
29-01-2021

Goede service, vriendelijke mensen.

Aftersales
9
Koen Dalhuisen (Zaltbommel )
21-01-2021

Correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt. Gebeld over extra werkzaamheden zonder enige druk. Gebeld dat auto klaar was. Vervangende auto was mogelijk ook zonder voorafgaande reservering. Geen kosten voor vervangende auto in rekening gebracht.

Aftersales
10
Urs T. Luder
21-01-2021

Professioneel, competent, vriendelijk, no-nonsens.....gewoon goed! Zowel verkoop als ook werkplaats. Verder zo!

Verkoop
10
Bert van den Berg
21-01-2021

We zijn al jaren zeer tevreden Toyota rijders.

Aftersales
10
Margriet Welling (Geldermalsen )
21-01-2021

Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar bedrijf. Men houdt zich aan de afspraken en als klant weet je altijd wat de beurt of reparatie van je auto gaat kosten. Bijkomende dingetjes worden tussentijds met je overlegd. Je kunt er wachten in een prettige ruimte, met koffie, choco of thee. Mijn Toyota Aygo is daar ook altijd heel tevreden, hoor hem nooit klagen. Topbedrijf, wij blijven!

Aftersales
8
A.G.Janssen (Tiel)
21-01-2021

Ze zijn vriedelijk en netjes.

Aftersales
Kooijman Autogroep