Beoordelingen:

Tiel
9.2
Utrecht
9.1
Vianen
9.3

Reviews & ervaring
Kooijman autogroep


Deze beoordelingen zijn gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt in opdracht door TNS NIPO verzameld. De waarderingen, ervaringen en de commentaren die u hieronder over de service van Kooijman Autogroep kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

  • Kooijman Tiel
  • Kooijman Utrecht
  • Kooijman Vianen
10
pj visser (kapel avezaath)
05-05-2021

Fijne garage, goede service, aardige mensen.

Aftersales
8
Dhr Gubbels
05-05-2021

Altijd keurig geholpen.

Aftersales
8
ETC de Keijzer (Wijk bij Duurstede)
30-04-2021

Ben heel fijn geholpen.

Aftersales
10
Petr van Emmerik (Zoelmond.)
28-04-2021

Prima bedrijf en een erg goed merk en super vriendelijke medewerkers. Wij zijn gewoon erg blij met onze Toyota, hij rijdt prima.

Aftersales
10
Dhr. A. Hoendervanger (Tiel)
14-04-2021

Van begin tot eind perfect begeleiding, informatie en aflevering.

Verkoop
10
M.Stellaard (Tiel)
14-04-2021

Vriendelijk, behulpzaam en denken met je mee.

Aftersales
9
Dhr verwoert
09-04-2021

Automobielbedrijf Kooijman in Tiel beoordeel ik met een 9, omdat ik heb ervaren door de jaren heen. Dat ze eerlijk correct en betrouwbaar zijn.

Aftersales
10
Annemies Visee (Lienden)
07-04-2021

Heel fijne garage met vriendelijk personeel.

Verkoop
9
Ron Stap (Buren Gld)
01-04-2021

Altijd prima service, nette ontvangst, niets mis mee!

Verkoop
10
Kruimer (Tiel)
01-04-2021

Korte wachttijden, goede service , goede communicatie.

Aftersales
9
M. Weij (Almere)
18-03-2021

Zeer tevreden; 10 geef ik nooit.

Aftersales
10
Beijer W. (Tiel)
18-03-2021

Ze zijn altijd correct of je nu daar komt of aan de telefoon.

Aftersales
10
gonda reijmers (ommeren)
12-03-2021

Prima geholpen, fijne klantvriendelijkheid, erg behulpzaam.

Verkoop
9
A. Moret
04-03-2021

Ik heb makkelijk een afspraak kunnen maken en ben goed geholpen. Duidelijke uitleg en informatie over de servicebeurt en de duur hiervan.

Aftersales
8
w.hansen
25-02-2021

De service van Kooijman wordt altijd naar tevredenheid uitgevoerd.

Aftersales
10
H. Thijssen
22-02-2021

Zeer klantvriendelijk personeel met uitstekende service.

Aftersales
9
Bert van der Mooren (Lienden)
11-02-2021

Goede garage, goede service, van te voren bekend wat een onderhoudsbeurt gaat kosten, goede informatie over meerkosten, indien nodig. Vriendelijke baliemedewerkers.

Aftersales
9
R. Heijndijk
04-02-2021

In z'n algemeen prima service, die je als klant verwacht. Maar met name de snelheid waarmee gereageerd werd op vragen via email was erg prettig. Zelfs op zondag kreeg ik binnen een half uur antwoord. Top!

Verkoop
10
Stefan Kleinman (Tiel)
04-02-2021

Altijd zeer tevreden over de goede service en het vriendelijke personeel.

Aftersales
9
R.A.Baaij (Geldermalsen.)
29-01-2021

Vriendelijk personeel en correcte afhandeling.

Aftersales
10
Marieke de Ruiter
29-01-2021

Goede service, vriendelijke mensen.

Aftersales
9
Koen Dalhuisen (Zaltbommel )
21-01-2021

Correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt. Gebeld over extra werkzaamheden zonder enige druk. Gebeld dat auto klaar was. Vervangende auto was mogelijk ook zonder voorafgaande reservering. Geen kosten voor vervangende auto in rekening gebracht.

Aftersales
10
Urs T. Luder
21-01-2021

Professioneel, competent, vriendelijk, no-nonsens.....gewoon goed! Zowel verkoop als ook werkplaats. Verder zo!

Verkoop
10
Bert van den Berg
21-01-2021

We zijn al jaren zeer tevreden Toyota rijders.

Aftersales
10
Margriet Welling (Geldermalsen )
21-01-2021

Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar bedrijf. Men houdt zich aan de afspraken en als klant weet je altijd wat de beurt of reparatie van je auto gaat kosten. Bijkomende dingetjes worden tussentijds met je overlegd. Je kunt er wachten in een prettige ruimte, met koffie, choco of thee. Mijn Toyota Aygo is daar ook altijd heel tevreden, hoor hem nooit klagen. Topbedrijf, wij blijven!

Aftersales
8
A.G.Janssen (Tiel)
21-01-2021

Ze zijn vriedelijk en netjes.

Aftersales
10
T Damen
11-01-2021

Oplossend, meedenkend. Goede service.

Aftersales
9
Erik Kraak (Zetten)
07-01-2021

Goede service en vriendelijk personeel.

Aftersales
10
Anita Bloemer (Driehuis)
04-01-2021

Ze zijn zorgvuldig, denken mee, zowel tijdens het maken van de afspraak als tijdens de onderhoudsbeurt. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!

Aftersales
9
Dhr. M.A. van der Meijden (Meteren)
04-01-2021

Al 10 jaar een tevreden klant met een fijne Toyota.

Aftersales
8
Fam.Krauss (Tiel)
28-12-2020

Kooijman Tiel is betrouwbare dealer. Het personeel, zowel bij de receptie als van de werkplaats is zeer vriendelijk en behulpzaam. Als je niet kan/wilt wachten tijdens de reparatie/onderhoudsbeurt krijg je een leenauto mee (gratis).Samengevat : correcte en betrouwbare mensen.

Aftersales
10
Mevr Bijlsma (Meteren)
16-12-2020

Goede service, vooraf duidelijkheid over kosten, vriendelijke mensen bij de receptie. Ik ben op zoek naar een nieuwe auto en dat wordt zeker weer een Toyota vanwege de goede ervaringen met de garage.

Aftersales
8
Mevr, v. Leeuwen (Tiel)
16-12-2020

Ik ben tevreden over het bedrijf en de behandeling en blijf er zeker komen voor de beurten.

Aftersales
9
f.p. van straalen (wijk bij duurstede)
16-12-2020

Tot nu toe ben ik nog steeds tevreden over de garage, hoop dit zo te houden

Aftersales
9
Frans ter Burg (Lienden)
16-12-2020

Vriendelijk behandeld, goed uitgelegd, gebeld dat er nog iets meer gedaan moest worden voor de APK + prijs en verder alles netjes uitgevoerd en leen auto. Dank je wel.

Aftersales
9
Herman Krebber (Elst)
10-12-2020

Niet terugbellen.

Aftersales
9
Henrico Chin (Maurik)
10-12-2020

Altijd correct en adequaat, vriendelijk en kundig personeel.

Aftersales
9
Mevr. J. van Sermond (Zaltbommel)
03-12-2020

Een garage met deskundig en vriendelijk personeel.

Aftersales
8
a.f. bosch (varik)
26-11-2020

Op een prettige manier geholpen, na de onderhoudsbeurt stond de auto gewassen voor de deur.

Aftersales
8
Smit KLH (Tiel)
26-11-2020

Gewoon een fijne garage. Geen gezeur over reparatie of dergelijke. Ze smeren je niets aan.

Aftersales
10
Jacques Goossens ('s-Hertogenbosch )
19-11-2020

Afspraken worden altijd vooraf gemaakt, bevestigd en correct uitgevoerd.

Aftersales
10
J.P. Visser (Tiel)
19-11-2020

Afspraken worden goed nagekomen en als ik mijn accu door stommiteit heb laten leeglopen komt er prompt een monteur de auto starten.

Aftersales
10
Leo van Verseveld (Oosterhout NB)
12-11-2020

Nooit problemen, vriendelijk, goede afspraken en met raad en daad voor de klant er zijn, prima.

Aftersales
10
MEVR.J.LANDMEIER
03-11-2020

Ik ben altijd goed behandeld en zeer tevreden.

Aftersales
9
Erik Dolleman (Ingen)
23-10-2020

Vriendelijk personeel, snel en deskundig geholpen.

Verkoop
8
dhr. Van Ingen
22-10-2020

Wordt vriendelijk en kundig geholpen.

Aftersales
9
Bert van Zoelen (Geldermalsen/Breda)
15-10-2020

Je wordt zeer goed te woord gestaan en en geholpen, ik kom alleen in de garage voor een km.beurt.

Verkoop
10
C.Muijen (Lienden)
08-10-2020

Goede vakmanschap en vriendelijk personeel.

Aftersales
10
Martin van rhijn (Tiel)
25-09-2020

Prima garage.

Aftersales
8
Henk Lamers
25-09-2020

Nette ontvangst, vriendelijk, en volgens afspraak gewerkt.

Aftersales
Kooijman Autogroep