Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Werken bij Kooijman

Kooijman is al sinds 1959 een écht familiebedrijf met een familiecultuur, dynamisch en betrouwbaar, dat zich succesvol heeft ontwikkeld tot het huidige Kooijman Autogroep. Vanuit meerdere vestigingslocaties zetten onze medewerkers zich dagelijks actief in voor de merken Toyota en Kia – voor zowel verkoop als servicegerichte diensten. Wij bieden een compleet mobiliteitspakket aan diensten zoals onderhoud en garantie, autoverzekering, auto lease, autoschadeherstel, Shell brandstof tankstation en Kooijman Takel en Bergingsdiensten.

Ons motto ‘Persoonlijke aandacht telt’ dragen we in ons hart en werken we iedere dag met veel bevlogenheid aan! Hierin maken we het verschil en dat zie je terug in onze klantentevredenheid.

Voel jij je aangesproken door onze missie ‘Persoonlijke aandacht telt?’ Kom dan bij ons werken!

Vacature aanbod

Je komt in ieder geval terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en investeren daarom ook volop in trainingen en opleidingen. Voor onze functies bieden wij volop uitdaging en toekomstperspectief met goede arbeidsvoorwaarden en een salaris passend bij je functie en ervaring. Je komt terecht in een team met leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep