Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Overlijdensbericht 

Diep bedroefd maar ook erg dankbaar voor wat hij deed, delen wij u mede dat Arie Kooijman grondlegger van ons familiebedrijf Kooijman Vianen,
vader, echtgenoot, schoonvader, opa en overgroot opa op woensdagmorgen 11 augustus jl. is overleden.

Met veel passie is hij Kooijman Vianen in 1959 gestart.
Enorm hard werken en doorzetten was zijn motto en dat heeft er toe geleidt dat het bedrijf inmiddels al 62 jaar bestaat.

Vanaf 1992 trad hij terug als directeur en werd het roer overgedragen aan Gert (algemeen directeur) en Ton (stille vennoot), maar bleef hij altijd aan het familiebedrijf verbonden.
Enthousiast en levenslustig dat hij was, was hij nog dagelijks op ons bedrijf aanwezig. Hij was ontzettend trots op ons familiebedrijf. Daarnaast  heeft hij zich jarenlang ingezet voor de Viaanse gemeenschap.
Ook op allerlei andere fronten was hij zeer actief betrokken. Hij werd daarvoor geridderd met een Koninklijke onderscheiding.

Hij was een gepassioneerd ondernemer, een doener en uitvoerder, iemand die wij allen erg zullen missen. 
Arie Kooijman is 87 jaar geworden. 

Erehaag bij uitvaart
Vanwege de huidige maatregelen zal op zaterdag 14 augustus om 10.30 uur de afscheidsdienst voor Arie in besloten kring worden gehouden in de Grote Kerk in Vianen.
U kunt het afscheid van Arie volgen via een livestream: www.pkn-vianen.nl/kerkvideo

Op zaterdag 14 augustus kunt u Arie een laatste groet brengen op de Stuartweg ter hoogte van Autobedrijf Kooijman. Er zijn BOA’s die u ter plaatse informeren waar te gaan staan.
De verwachte aankomsttijd van de rouwstoet is rond 12.00 uur.

Tevens zal op deze dag zal onze showroom en werkplaats in Vianen gesloten zijn, alsmede zal deze vestiging deze dag niet telefonisch bereikbaar zijn.
Wij vragen hiervoor uw begrip.

Mede namens onze familie en medewerkers,
Gert Kooijman

digital rouwkaart

 

Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep