Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


De Kooijman Jubileum-Factuurloterij!

Zestig jaar Kooijman, dat moet gevierd worden. En wie jarig is trakteert. Daarom maakt iedere klant van Kooijman dit jaar kans op mooie prijzen. Met de Kooijman Jubileum-Factuurloterij maakt u kans op maar liefst twee hoofdprijzen : een jaarlang gratis rijden in een Toyota Aygo of Kia Picanto ALL-IN. U hoeft alleen zelf nog maar te tanken.

Hoe wint u 1 van de 2  Factuurloterij hoofdprijzen?

Dat is heel eenvoudig. Doe voor 23 maart 2020 een aankoop bij één van onze Kooijman vestigingen, of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, zomercheck of bandenwissel. Zelfs een aankoop in ons magazijn valt hieronder.  U maakt altijd kans, uw factuurnummer geldt automatisch als lotnummer.

Hoe werkt de Factuurloterij

KOOIJMAN JUBILEUM-FACTUURLOTERIJ
Zo werkt het: 

Uw factuurnummer geldt als lotnummer en deze draait afhankelijk van uw aankoop een aantal keer mee in de trekking van de Kooijman jubileum factuurloterij. Zo maakt u altijd kans op een van de geweldige hoofdprijzen.

★★★★★
5 loten bij aanschaf nieuwe auto
★★★
3 loten bij aanschaf occasion

1 lot bij elke werkplaatsbezoek of aankoop magazijn

U speelt automatisch mee en uw factuurnummer is uw lotnummer!

Looptijd factuurloterij

De Jubileum-Factuurloterij loopt van 1 januari 2019 tot en met 23 maart 2020 alle Kooijman-klanten doen automatisch mee. U wordt nog op de hoogte gehouden van de exacte trekkingsdatum. De winnaars ontvangen automatisch bericht.

 

Terug naar overzicht