Toyota
Proace

€ 1.000,- éxtra voordeel op de compleet ingerichte bus voor jouw klus!

Toyota begrijpt dat je als vakman goed en betrouwbaar gereedschap nodig hebt om je klus te klaren. Daarom leveren we bedrijfswagens op maat. Compleet ingerichte of aangepaste bedrijfswagens waarmee je als aannemer, installateur of bijvoorbeeld glaszetter direct aan de slag kunt. En het mooie is, tijdens de PROACE Maatwerk Maanden profiteer je van € 1.000,- éxtra voordeel op het maatwerk!

  •  Ruim, sterk en écht zuinig
  • Op maat ingericht voor jouw klus
  •  Standaard één vast aanspreekpunt bij de Toyota-dealer
  •  Nu met € 1.000,- extra voordeel op het maatwerk

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Toyota Proace

De PROACE Professional Aannemer

In de bouw staat veiligheid voorop en met een PROACE bedrijfswagen heb je een betrouwbaar stuk gereedschap in handen. Afgewerkt met het Aannemer-pakket Plus is hij bovendien klaar om direct aan de slag te gaan. Zo is hij o.a. voorzien van een grijze laadvloer, afgetimmerde wielkasten, lat-om-lat wandbekleding en aluminium imperiaal met spoiler. Je gereedschap en bouwmaterialen berg je voortaan op in de Sortimo® bouwinrichting. Zo klaar je elke klus, fluitend! Tijdens de Maatwerk Maanden profiteer je van € 1.000,- extra voordeel op het maatwerk en betaal je slechts € 940,- voor het Professional Aannemer-pakket.

De PROACE Professional Installateur

Zowel de Toyota PROACE Worker als de Long Worker zijn uitermate geschikt voor installatiewerk. En dankzij het Professional Installateur-pakket zijn ze ook nog eens startklaar. Zo zijn ze uitgerust met een grijze laadvloer (9 mm), wielkast betimmering en afgewerkt met stoffen zijwandbekleding. In de bedrijfswageninrichting ‘Installateur’ van Sortimo® berg je bovendien je gereedschap eenvoudig op. De aluminium imperiaal met spoiler maakt de PROACE helemaal af. Tijdens de Maatwerk Maanden trakteren we je op € 1.000,- extra voordeel en schaf je het Professional Installateur-pakket aan voor slechts € 3.185,-! Waar wacht je nog op?

De PROACE Professional Schilder- en glaszetter

Wat voor professional je ook bent, met de PROACE Worker of Long Worker ben je een heel eind op weg. Toch heb je vaak nog wat meer nodig. Met het Professional Schilder-pakket is de PROACE voorzien van een strakke bruine laadvloer, betimmerde wielkasten, houten zijwandbekleding met achterdeurafwerking en Euroborn glasrasteel Standaard. In deze Sortimo® schildersopstelling berg je gereedschappen, verf en andere benodigdheden veilig en praktisch op. De wanden en laadvloer zijn afgewerkt met stevige, slijtvaste materialen. Normaal verkrijgbaar vanaf € 4.090,- (exclusief BTW), tijdens de Maatwerk Maanden voor slechts € 3.090,-!

* Wanneer u investeert in een Toyota PROACE, kunt u financieren tegen slechts 1,9% rente tot 60 maanden. Actieperiode van 01-09-2019 t/m 31-10-2019. Uiterste registratiedatum bedraagt 31-12-2019. Prijs exclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.