Toyota
Auris TS

TOYOTA AURIS TS: DE ZAKELIJKE AUTO VOOR DE ONDERNEMER & FAMILY

Toyota Auris Touring Sports: 14% bijtelling en véél bagageruimte Fijne rijeigenschappen, een stijlvol design, slechts 14% bijtelling en de grootste bagageruimte in zijn klasse. Toyota’s nieuwe Auris Touring Sports beantwoordt de hoge eisen van de zakelijke rijder én die van gezinnen die ruimte zoeken voor de kinderwagen, hond of weekendtassen. De Touring Sports is bijna 30 centimeter langer dan de hatchback variant en verkrijgbaar als hybride en als een benzine of diesel. Leasen kan al voor een scherpe prijs per maand. 

Bekijk hier alle acties

Auris TS
Toyota Auris TS

Nu voor €27.295,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

DE NIEUWE TOYOTA AURIS ‘EEN STERK DESIGN’

De Auris TS is ingrijpend vernieuwd en innovatief. Niet alleen het exterieur, ook het interieur van de nieuwe Toyota Auris is kwalitatief gezien flink verbeterd.

Ready to drive!

Het herdesign heeft er voor gezorgd dat de voor en achterzijde van de nieuwe Auris krachtiger en breder zijn geworden. Aan de voorzijde lopen de chromen wings door tot in de koplampen. Zo wordt de nieuwe Auris nog krachtiger neergezet!

Volledig nieuw zijn de LED koplampen, deze units zijn voorzien van geïntegreerde LED dagrijverlichting, deze zijn standaard op op de lease uitvoeringen.

Ook heeft het herdesignen de achterzijde een nog stoerdere uitstraling gegeven. De nieuwe haaienvin antenne en nieuwe design van de lichtmetalen velgen 16 en 17-inch maken de look compleet af

SPECIALE AURIS UITVOERINGEN VOOR DE LEASERIJDERES & ZAKELIJKE MARKT.

Toyota denkt mee met de zakelijke rijder en de leaserijder. Toyota heeft speciale uitvoeringen van de Auris ontworpen die standaard rijk uitgevoerd zijn, maar toch voor de scherpe lease tarieven te leveren zijn. En niet te vergeten de 14% bijtelling welke meer dan welkom is voor de Nederlandse markt. 

TOYOTA SAFETY SENSE: ALLERNIEUWSTE SYSTEEM OP VEILIGHEID

Veilig auto rijden is voor Toyota een number 1. Toyota heeft een compleet nieuw systeem ontwikkeld om de veiligheid in de auto nog meer te optimaliseren.

De nieuwe Toyota Auris wordt standaard* uitgerust met het Toyota Safety Sense systeem:

– Pre-Collision System (PCS)

– Lane Departure Alert (LDA)

– Auto High Beam (AHB)

– Road Sign Assist (RSA)

*uitzondering comfort

NIEUWE MOTORTYPE TOYOTA AURIS

Natuurlijk is naast de Auris Hybrid ook de nieuwe Auris leverbaar in een super nieuwe 1.2 liter 85kW//116pk turbobenzinemotor en een geheel nieuw 1,6 liter 82 kW/112 pk turbodieselmotor. Naast deze nieuwe motorvarianten natuurlijk ook genoeg keuze uit een groot assortiment benzine- en dieselmotor varianten.   

AURIS HYBRID WAGON: DE ZUINIGSTE , SCHOONSTE EN ENIGE 14% WAGON

De Toyota Auris Hybrid is buiten dat hij de schoonste en zuinigste versie is, ook nog eens de enige grote wagon welke in het bijtellingsklimaat in Nederland slechts 14% mag handhaven. De Auris Wagon heeft naast dit bijtellingsvoordeel ook nog eens standaard een automaat.

INTERIEUR AURIS HEEFT VERFIJNDE KLASSE

Zachtere en in kleurenbalans verfijnde materialen worden gebruikt voor een luxere uitstraling. Het compleet nieuwe design van instrumentarium en ventilatieroosters, hendels geven de Auris een sportievere en luxere klasse imago. Ook de bekleding is te verkrijgen in mooi afgestemde materialen en accenten.

Volgens AutoWeek is de Toyota Auris Hybrid Touring Sports de beste keuze binnen de bijtellingscategorie 14 procent! AutoWeek testte de Auris samen met de Volvo V40 en de Peugeot 308. Het model neemt het met zijn hybride aandrijflijn op tegen twee dieselmotoren.

”De Toyota remt automatisch bij snelheden tot 80 km/h. De Volvo houdt het bij 50km/h al voor gezien.” (Pre Collision System)

”Alles erop en eraan tegen een goede prijs.”

”Bovendien blijkt dat de twee diesels in deze test niet kunnen opboksen tegen de benzinehybride versie van Toyota.”

 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions