Toyota
Aygo X

Nu in de showroom!

Toyota komt met een compleet nieuw ontworpen Aygo X, die het compacte segment helemaal op zijn kop gaat zetten. De nieuwe Aygo X wordt nu al gezien als de hipste cross-over SUV in dit formaat. Met zijn verhoogde carrosserie, zijn hoge zitpositie en uitgesproken design zou dit wel eens dé auto van 2022 kunnen worden.  We nemen je nu vast mee in een reis door de Aygo X.

Unieke kleuren Aygo X

De nieuwe Aygo X is altijd een cross-over en kent vier verschillende uitvoeringen, te beginnen met de standaard uitvoering, die al te rijden is vanaf €16.950 of te leasen is vanaf €249 per maand. Naast de standaard Aygo X is er de X Play, X First en de X Envy. Hij is leverbaar in vier pittige bi-tone kleurcombinaties, je kunt hem dus helemaal afstemmen op je persoonlijke smaak! Kies voor het vurige en speelse Chilli Red, het sprankelende Juniper Blue, het avontuurlijke Cardamon Green of het subtiele Ginger Beige. Je smaak zit er altijd tussen.

 

een hippe Crossover
Toyota Aygo X

Nu voor €16.950,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Compacte A-segment crossover

De Aygo X (‘De X spreek je uit als Cross’) is een stuk breder en hoger, vooral als je hem vergelijkt met zijn voorganger. Ook beschikt hij over wielen die groter dan gemiddeld zijn. Onder de standaard uitvoering staan al wielen van 17-inch, onder alle andere uitvoeringen zelfs 18-inch! Normaal zegt men: hoe groter de wielen, hoe minder rijcomfort, maar dat is niet helemaal waar. Hierin gaat het vooral om de breedte van de banden, en deze zijn in het geval van de Aygo X niet breder gemaakt. Hierdoor dienen de banden vooral als eyecatcher van de toch al opvallende Aygo X.

Naast zijn uitstraling zijn er ook andere punten waarmee de Aygo X zich weet uit te blinken. In vergelijking met concurrerende modellen beschikt hij over een volwaardige veiligheidsuitrusting. Adaptieve cruise control, actieve rijstrookassistentie, een noodstopsysteem dat zelfs in het donker voetgangers herkent; zulke rijhulpsystemen zijn allemaal standaard aan boord. De concurrerende modellen hebben dit niet en vragen meester bedragen voor het toevoegen van deze extra’s, indien dat überhaupt mogelijk is.

10 jaar garantie op de Aygo X

De introductie van de nieuwe Aygo X gaat gepaard met een primeur in autoland: De Toyota Relax 10 jaar garantie. Hiermee zal je jarenlang zorgeloos rijden zoals je gewend bent van het betrouwbare Toyota! Een hoge betrouwbaarheid en een uitgebreide garantie zijn de krachtpunten waarmee Toyota zich als automerk echt weer onderscheid.

Kortom, de Toyota Aygo X is de nieuwe en hipste stad-cross-over van 2022 met een bijzonder interessante prijs.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep