Toyota
AYGO

Nieuw bij Toyota: Nu vanaf €209,- Private FlexLease per maand (geldig t/m 30-11-2020)

De AYGO is compact, stil en uitermate wendbaar, geknipt als stadsauto. De AYGO heeft een frisse, zelfverzekerde nieuwe look met een uitgesproken opvallend driedimensionaal X-design. Zijn frontdesign is krachtig en is lekker herkenbaar. De koplampen zijn mooi en scherp gelijnd en voorzien van geïntegreerde LED-dagrijverlichting. Bekijk hier de brochure.

Stoer en veilig

De AYGO is voorzien van slimme, veilige features en nóg veiliger wanneer deze is uitgebreid met functies als een Pre-Collision System (PCS) en Lane Departure Alert (LDA).
Elke uitvoering van de nieuwe AYGO, heeft een uniek design met exclusieve lichtmetalen wielen en speciale stoere interieurafwerking.

Nieuw model
Toyota AYGO

Nu voor €12.495,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoger comfort, preciezere besturing

De nieuwe AYGO biedt zeer prettige en nog meer verbeterde rijeigenschappen. De wielophanging is aangepast en de software van de stuurinrichting geüpdatet. Dit resulteert in een snellere reactietijd en een preciezere besturing. Al met al levert de AYGO meer prestaties en rijplezier, terwijl het brandstofverbruik nog altijd tot het laagste in zijn klasse behoort. Verder profiteren inzittenden van meer comfort, doordat de AYGO stiller is dan voorheen.

Frisse kleuren en lekker zuinig

De nieuwe AYGO is leverbaar met veel frisse carrosseriekleuren. Standaard levert Toyota de AYGO als Eco-versie met aerodynamische aanpassingen. Deze versie staat op speciale banden met een lage rolweerstand, is uitgerust met een stop/startsysteem en heeft een vierde en vijfde versnelling met een langere overbrengingsverhouding. Bekijk hier de missieposter Toyota modellen oktober 2019 met ondere andere het brandstofverbruik van de nieuwe Toyota Aygo.

Klantenreviews Toyota AYGO

Onze klanten geven de Toyota AYGO gemiddeld maar liefst een 8.9! Lees hier Aygo klantenreviews.

 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep