Toyota
Prius Plug-In Hybride

De Prius Plug-In Hybride is de ideale oplossing voor mensen die de voordelen van een hybride auto willen combineren met een ruime, volledige elektrische actieradius. Dit kan dan ook in de meest dynamische Prius tot nu toe, met krachtige prestaties die uw rijervaringen onvergetelijk maken. Daarbij verkeert u in de plezierige wetenschap dat u ook nog eens uitzonderlijk zuinig rijdt. Bekijk hier de brochure.

Efficiënt en hoge prestaties

Een combinatie van baanbrekend design, weldoordachte aerodynamica en lichtgewicht materialen heeft geleid tot een uitzonderlijke brandstofefficiëntie, lage CO2- emissies en aansprekende prestaties.

Verbruik vanaf 1,3 l/100 km
Toyota Prius Plug-In Hybride

Nu voor €39.495,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rij meer voor minder

De meeste ritten die u dagelijks maakt zijn minder dan 50 km. Hierdoor kunt u veelvuldig gebruik maken van de EV rijmodus. Hoe vaker u de accu thuis, op uw werk of onderweg oplaadt, hoe meer brandstof u bespaart. Het geavanceerde zonnedak zorgt onderweg voor de energievoorziening van de boordsystemen en helpt ook met het opladen van de batterijen wanneer de auto geparkeerd staat.

Iconisch design

Elk detail van het markant vormgegeven exterieur staat in dienst van maximale efficiëntie en prestaties. De Prius Plug-In Hybrid staat bekend door zijn elegante, aerodynamische vormen, de nieuwste technologie en ingenieuze innovaties.

Klantenreviews

Onze klanten beoordelen de Prius Plug-In Hybrid gemiddeld met een 9.7! Bekijk hier de klantenreviews.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Toyota Prius Plug-In Hybride

Kooijman Autogroep