Toyota
Prius Plug-In Hybride

De Hybride met een grotere elektrische actieradius

De Prius Plug-In Hybride is de ideale oplossing voor mensen die de voordelen van een hybride auto willen combineren met een ruime, volledige elektrische actieradius. Dit is dan ook de meest dynamische Prius tot nu toe! Met de krachtige prestaties die uw rijervaringen onvergetelijk maken. Daarbij verkeert u in de plezierige wetenschap dat u ook nog eens uitzonderlijk zuinig rijdt.

 

Verbruik vanaf 1,0 l/100 km
Toyota Prius Plug-In Hybride

Nu voor €38.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Rij meer voor minder

De meeste ritten die u dagelijks maakt zijn minder dan 50 km. Hierdoor kunt u veelvuldig gebruik maken van de EV rijmodus. Hoe vaker u de accu thuis, op uw werk of onderweg oplaadt, hoe meer brandstof u bespaart.

Optimale prestaties

Een combinatie van baanbrekend design, uitgekiende aerodynamica en lichtgewicht materialen heeft geleid tot een uitzonderlijke brandstofefficiency, lage CO2- emissies en aansprekende prestaties.

Iconisch design

Elk detail van het markant vormgegeven exterieur staat in dienst van maximale efficiency en prestaties. De Prius Plug-In Hybrid onderscheidt zich met zijn elegante, aerodynamische vormen, state-of-the-art technologie en ingenieuze innovaties.

Opladen met de zon

Het geavanceerde zonnedak zorgt onderweg niet alleen voor de energievoorziening van de boordsystemen, maar helpt ook met het opladen van de batterijen wanneer de auto geparkeerd staat.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Toyota Prius Plug-In Hybride

Kooijman Autogroep