Toyota
Proace Compact

ACTIE: Tijdelijk 5 jaar garantie + gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Toyota Proace Compact.

Proace Compact van Toyota, met slechts 4,6 meter lengte de meest compacte bedrijfswagen voor in de stad. Hij beschikt over een ruime laadruimte van 4,6m3 inhoud. Er is plaats voor 3 personen en goederen tot ruim 1.500kg. Met zijn korte draaicirkel bent u zeer wendbaar. Bekijk hier de brochure voor meer informatie over de Toyota Proace Compact.

Zijn hoge zitpositie is ideaal als u vaak in en uit moet stappen. Met een laadvloer van langer dan 2 meter en hoge, brede schuifdeuren neemt deze bedrijfsbus u veel werk uit de handen.

De bus voor elke klus
Toyota Proace Compact

Nu voor €18.315,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

PROACE Electric

Binnenkort beschikbaar: De Toyota PROACE Electric. De ideale elektrische bestelbus met de betrouwbaarheid die je van Toyota gewend bent. De PROACE Electric en de meer compacte PROACE CITY Electric zijn de eerste in een reeks van volledig elektrische Toyota modellen die een bijdrage leveren aan een betere luchtkwaliteit.

Samen met de verandering van mobiliteit nemen de zorgen over het klimaat en de luchtkwaliteit toe. Met de PROACE Electric introduceert Toyota meerdere volledig elektrische modellen. We voorzien vanaf het jaar 2020 nagenoeg het gehele PROACE bedrijfswagengamma van een volledig elektrische aandrijving: de Compact, Worker, Long Worker, Dubbele Cabine en de Truck met open laadbak. De Proace City Electric zal in 2021 geïntroduceerd worden.

Proace electric

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Toyota Proace Compact

Kooijman Autogroep