Toyota
Proace Verso

Gebouwd voor actieve mensen

Met de nieuwe Toyota Proace Verso is er een brede lijn personenbussen met een multifunctioneel interieur waarin ruimte, praktische oplossingen en betrouwbaarheid samengaan. Geschikt voor bedrijfsvervoer maar ook voor gezinnen. Hij is standaard voorzien van Full Map navigatie met parkeercamera. Een ideale auto voor een groot gezin of als bedrijfswagen.

Een andere visie op personenvervoer
Toyota Proace Verso

Nu voor €45.520,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Veiligheid

De Auto maakt indruk op het gebied van veiligheid. Hij is voorzien van een zeer stevige kooiconstructie, airbags en actieve hoofdsteunen. Hiermee behaald hij maar liefst vijf sterren bij EuroNCAP! Verder is hij standaard voorzien van Full Map navigatie met parkeercamera en zijn Xenon koplampen standaard op een of meerdere uitvoeringen.

Multifunctioneel interieur

Hij biedt ruimte en comfort. De auto beschikt over een panoramisch dak en klaptafels. Zo brengt u, uw gasten efficiënt naar hun bestemming. Met deze auto kunt u gemakkelijk een rolstoel vervoeren. Wilt u 8 of 9 personen vervoeren? Kies dan voor de Proace Verso Compact. De Medium versie heeft een 35 cm langere wielerbasis. Gaat u met veel personen en bagage op pad? Kies dan voor de Proace Verso Long.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep