Toyota
RAV4

De compleet nieuwe Toyota RAV4

De RAV4 is gebouwd om te rijden en ontworpen om zich te onderscheiden. Het design oogt robuust en het interieur getuigt van vakmanschap. De RAV4 is thuis in het stadsverkeer, dankzij de hoge carrosserie is het zicht voortreffelijk en de zitpositie staat garant voor volledige controle.

Het onderscheidende exterieur en het luxueuze interieur worden gecombineerd met technologie die nieuwe normen stelt in dit segment. Het ruime en comfortabele interieur zit vol luxe en doordachte details. Het interieur is ruim, comfortabel en zorgvuldig doordacht. En dankzij de nieuwe aandrijflijn profiteert hij in alle rijomstandigheden van uitmuntende prestaties. Daarbij levert hij dankzij de nieuwe 2,5 liter High Power Hybrid aandrijflijn onder alle omstandigheden aansprekende prestaties.

 

Gebouwd om te rijden en ontworpen om zich te onderscheiden.
Toyota RAV4

Nu voor €34.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Toyota New Global Architecture (TNGA)

Het TNGA (Toyota New Global Architecture) platform is ontwikkeld om bestuurders de best mogelijke rijbeleving te bieden. Door voor elk model een nieuwe basis te ontwikkelen, is Toyota in staat om verschillende soorten voertuigen voor verschillende soorten bestuurders te bouwen – en om auto’s te maken die stijlvoller en veiliger zijn, en uitblinken in puur rijplezier.

Voor de RAV4 betekent dat een hybride SUV met vierwielaandrijving en een natuurlijk gevoel dat vertrouwen geeft. Zijn lage zwaartepunt en stijvere chassis maken hem wendbaar in de stad en plezieriger om te rijden dan ooit. De nieuwe RAV4 levert op elke ondergrond krachtige prestaties, met de hoogste brandstofefficiency in zijn klasse. Het TNGA-platform maakt de RAV4 tot een auto zonder compromissen, die een groot genoegen is om mee te rijden.

Er is veiligheid en er is complete controle bij de RAV4

Het innovatieve Toyota Safety Sense tilt hulpsystemen voor bestuurders naar een nog hoger niveau. De nieuwe RAV4 waarschuwt u niet alleen voor potentieel gevaar – waar nodig helpt hij u ook om trefzeker te reageren. Dat betekent meer veiligheid voor uzelf, uw passagiers en uw omgeving en maakt autorijden tegelijkertijd plezieriger dan ooit.

Exterieur

Dankzij design met scherpe, dynamische lijnen waarmee een robuust karakter samenvloeit met verfijnde details onderscheidt de RAV4 zich van elke andere SUV.

Interieur

Verfijning qua materiaalgebruik en standaard technologie die in het segment niet wordt geëvenaard, komen samen in een doordacht ontworpen ruimte, waarin eenvoud op naadloze wijze samengaat met innovatieve technologie.

Weten wat hybrid is, klik hier

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Toyota RAV4

Kooijman Autogroep