Toyota
RAV4

ACTIE: Profiteer nu van €2.000,- voorraadvoordeel! (Geldig t/m 31-12-2020)

Het design oogt energiek en het interieur getuigt van vakmanschap. De RAV4 is thuis in het stadsverkeer. Dankzij de hoge carrosserie is het zicht voortreffelijk en de zitpositie staat garant voor volledige controle. Bekijk hier de brochure.

Het onderscheidende exterieur en het luxueuze interieur worden gecombineerd met technologie die nieuwe normen stelt in dit segment. Het interieur zit vol luxe en doordachte details. Het interieur is ruim, comfortabel en zorgvuldig uitgewerkt. En dankzij de nieuwe High Power Hybrid aandrijflijn profiteert hij in alle rijomstandigheden van uitmuntende prestaties.

 

Ruim, luxe en zuinig.
Toyota RAV4

Nu voor €36.495,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Er is veiligheid en complete controle bij de RAV4

Het innovatieve Toyota Safety Sense tilt hulpsystemen voor bestuurders naar een nog hoger niveau. De nieuwe RAV4 waarschuwt u niet alleen voor potentieel gevaar – waar nodig helpt hij u ook om trefzeker te reageren. Dat betekent meer veiligheid voor uzelf, uw passagiers en uw omgeving en maakt autorijden tegelijkertijd plezieriger dan ooit.

Deze hybride SUV met vierwielaandrijving geeft een vertrouwelijk gevoel. Zijn lage zwaartepunt en stijvere chassis maken hem wendbaar in de stad en zorgen voor een uitermate prettige rijervaring. De nieuwe RAV4 levert op elke ondergrond krachtige prestaties, met de hoogste brandstofefficiëntie in zijn klasse. Het is een auto zonder compromissen, die een groot genoegen is om mee te rijden.

Exterieur

Dankzij design met scherpe, dynamische lijnen waarmee een robuust karakter samenvloeit met verfijnde details onderscheidt de RAV4 zich van elke andere SUV.

Interieur

Verfijning qua materiaalgebruik en standaard technologie die in het segment niet wordt geëvenaard, komen samen in een doordacht ontworpen ruimte, waarin eenvoud op naadloze wijze samengaat met innovatieve technologie.

Klantenreviews

Bij onze trotse klanten scoort de Toyota RAV4 gemiddeld maar liefst een 8.8! Bekijk hier de klantenreviews.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep