RAV4 Plug-in Hybrid grijs

RAV4 Plug-In Hybride

Rijklaar vanaf
€55.795

Ontdek de Toyota RAV4 Plug-In Hybride

Ontdek de Toyota RAV4 Plug-In Hybride. De RAV4 Plug-in Hybrid combineert onze krachtigste Hybride technologie met een maximale, volledig elektrische actieradius waarmee u verder én schoner rijdt. Onder zijn moderne design schuilt onze hybride technologie van de vierde generatie, met een krachtige lithium-ion batterij waarmee u verzekerd bent van krachtige acceleraties en de grootste actieradius in dit segment.

Image
RAV4 Plug-in Hybrid Business

RAV4 Plug-In Hybride Business

  • Airconditioning Climate control, links/rechts gescheiden klimaatzondes
  • Toyota Touch 2 multimediasysteem
Toon meer Toon minder
Image
RAV4 Plug-in Hybrid Business Plus

RAV4 Plug-In Hybride Business Plus

  • Zwart 19’’ gepolijste lichtmetalen velgen
Toon meer Toon minder
Image
RAV4 Plug-in Hybrid Dynamic

RAV4 Plug-In Hybride Dynamic

  • Airconditioning Climate control, links/rechts gescheiden klimaatzondes
  • Toyota Touch 2 multimediasysteem
Toon meer Toon minder
Image
RAV4 Plug-in Hybrid Style

RAV4 Plug-In Hybride Style

  • Speakers, 9 stuks (incl. subwoofer)
Toon meer Toon minder
Image
RAV4 Plug-in Hybrid Bi-Tone Plus

RAV4 Plug-In Hybride Bi-Tone Plus

  • Zwarte 19’’ gepolijste lichtmetalen velgen
Toon meer Toon minder

Toyota RAV4 Plug-In Hybride interieur

De nieuwe Toyota RAV4 heeft een ruim en zeer comfortabel interieur waarin u als het ware door stad en land zweeft. In maximale veiligheid en in maximaal comfort. Het mooi afgewerkte interieur is dan ook één van de vele pluspunten van de Toyota RAV4. Toch liever ‘eerst zien, dan geloven’? Kom dan langs bij een van onze Kooijman vestigingen.

RAV4 Plug-in Hybrid

Toyota 10 jaar garantie

Uniek! Toyota heeft de primeur in autoland: De Toyota Relax 10 jaar garantie. Hiermee zal u jarenlang zorgeloos rijden zoals u gewend bent van het betrouwbare Toyota! Een hoge betrouwbaarheid en een uitgebreide garantie zijn de krachtpunten waarmee Toyota zich als automerk echt weer onderscheid.

RAV4 Plug-in Hybrid

Wat betekent Plug-In Hybride?

Het is een hybride wagen die u kunt opladen door hem in een stopcontact te ‘pluggen’. De plug-in hybride combineert net als de gewone hybride een verbrandings- en elektrische motor. De herlaadbare batterij in deze wagen is echter een stuk groter en performanter. Het is dan ook mogelijk om (kleine) ritten volledig elektrisch af te leggen. Voor meer informatie over hybride en elektrisch rijden kunt u terecht op onze Kooijlectric pagina.

Deze RAV4 Plug-In Hybride is er ook in de Hybride uitvoering.

Flex Autolease

Toyota RAV4 Plug-In Hybride private lease

Voordelig een nieuwe Toyota RAV4 Plug-In Hybride private leasen voor een vast laag maand bedrag kan bij Flex Autolease. Onze Toyota lease aanbiedingen lopen van 24, 36, 48 tot 60 maanden. Alles is inbegrepen in het vaste lage maandbedrag, u hoeft alleen nog maar te tanken.


Geïnteresseerd in het lease van een RAV4 Plug-In Hybride? Dien uw verzoek in bij Flex Autolease en bekijk de mogelijkheden.

RAV4 Plug-in Hybrid grijs

Toyota RAV4 Plug-In Hybride financial lease

De Toyota RAV4 Plug-In Hybride kunt u financial leasen. De Toyota RAV4 Plug-In Hybride betaald u in maandelijkse termijnen terug. Gedurende de tijd ben je de economische eigenaar van de Toyota RAV4 Plug-In Hybride. Dit betekent dat de verzekering, reparaties en onderhoud in uw eigen hand ligt. Nadat de financial lease overeenkomst is afgelopen bent u eigenaar van de Toyota RAV4 Plug-In Hybride.

Meer weten over Financial leasen?