Toyota
Auris

NIEUWE TOYOTA AURIS MOOIER DAN OOIT

De Toyota Auris is een begrip in het hatchback segment. Ervaar het genot van rijden in een Toyota Auris, want deze comfortabele hatchback biedt u volop rijgemak en luxe. De hatchback van Toyota rijdt vlot en soepel en is daarnaast extra veilig dankzij het nieuwe Safety Sense systeem.

Bekijk hier alle acties

Rijplezier bij elke rit
Toyota Auris

Nu voor €27.295,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


  • Toyota Auris
Swipe icon
  • Toyota Auris

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

TOYOTA SAFETY SENSE: ALLERNIEUWSTE SYSTEEM OP VEILIGHEID

Veilig autorijden is voor Toyota een number 1. Toyota heeft een compleet nieuwveiligheids systeem ontwikkelt om de veiligheid in de auto nog meer te optimaliseren. De nieuwe Toyota Auris wordt standaard* uitgerust met het Toyota Safety Sense systeem.

Volgens AutoWeek is de Toyota Auris Hybrid Touring Sports de béste keuze binnen de bijtellingscategorie 14%! AutoWeek testte de Auris samen met de Volvo V40 en de Peugeot 308. Het model neemt het met zijn hybride aandrijflijn op tegen twee dieselmotoren.

AutoWeek:

”De Toyota remt automatisch bij snelheden tot 80 km/h. De Volvo houdt het bij 50km/h al voor gezien.”  (Pre Collision System) 

”Alles erop en eraan tegen een goede prijs.”

”Bovendien blijkt dat de twee diesels in deze test niet kunnen opboksen tegen de benzine hybride versie van Toyota.”

MOTORTYPE TOYOTA AURIS: NIEUWE MOTORVARIANTEN AURIS

Natuurlijk is naast de Auris Hybrid ook de nieuwe Auris leverbaar in een hele nieuwe 1.2 liter 85kW/116pk turbobenzinemotor en een geheel nieuwe 1,6 liter 82 kW/112 pk turbodieselmotor. Naast deze nieuwe motorvarianten is er natuurlijk ook genoeg keuze uit een groot assortiment benzine- en dieselmotor varianten.

AURIS HYBRID: DE BAGAGERUIMTE , CO2 UITSTOOT EN BRANDSTOFVERBRUIK

Zoals eerder vemeld is de Auris Hybride super schoon en super zuinig in zijn versie. De uitstoot van CO2 is maar 79 gr/km*. De berijders van de Auris wagon zullen zich verbazen over de ruime bagageruimte, deze bedraagt maar liefst 1.658 liter! Over het brandstofverbruik meldt Toyota dat deze Auris Hybrid een gemiddeld verbruik heeft van 3,5 l/100 km*.

SPECIALE AURIS UITVOERINGEN VOOR DE LEASERIJDERES EN ZAKELIJKE MARKT.

Toyota denkt mee met de zakelijke rijder en de leaserijder. Toyota heeft speciale uitvoeringen van de Auris ontworpen die standaard royaal uitgevoerd zijn, maar tóch voor de scherpe lease tarieven te leveren zijn. En niet te vergeten de 14% bijtelling welke meer dan welkom is voor de Nederlandse markt.

STERK DESIGN TOYOTA AURIS

Het opnieuw designen van de Autis  heeft er voor gezorgd dat de voor en achterzijde van de nieuwe Auris krachtiger en breder zijn geworden. Aan de voorzijde lopen de chromen wings door tot in de koplampen. Zo wordt de nieuwe Auris nog krachtiger neergezet!

Volledig nieuw zijn de LED koplampen, deze units zijn voorzien van geïntegreerd LED dagrijverlichting, deze zijn standaard op de lease-uitvoeringen.

Ook heeft het redesign de achterzijde een nog stoerdere uitstraling gegeven. De nieuwe haaienvin antenne en nieuwe design van de lichtmetalen velgen, 16- en 17 inch, maken de look compleet af!

INTERIEUR AURIS HEEFT VERFIJNDE KLASSE

Zachtere en in-kleurenbalans verfijnde materialen worden gebruikt voor een luxere uitstraling. Het compleet nieuwe design van instrumentarium en ventilatieroosters, hendels geven de Auris een sportievere en luxere klasse imago. Ook de bekleding is te verkrijgen in verschillende mooi afgestemde materialen en accenten.

HET TOYOTA AURIS RIJPLEZIER

Naast een superzuinige brandstof verbruik is er natuurlijk meer Auris rijplezier.

Doordat alles heel eenvoudig en simpel werkt is het echt relaxed autorijden. En met de hybride uitvoering van de nieuwe Auris wordt dit effect versterkt.  

INTERESSE IN DE NIEUWE TOYOTA AURIS?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende testrit of een scherpe offerte. Natuurlijk bent u altijd welkom bij een van onze Kooijman vestigingen in Tiel, Utrecht of Vianen.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions