Toyota
AYGO

De nieuwe Toyota AYGO

Het leven is nog makkelijker als je kunt gaan en staan waar je wilt. De AYGO is compact, stil en uitermate wendbaar. Geknipt voor smalle straatjes in de stad. Maar de AYGO weet je ook te verrassen met zijn frisse, zelfverzekerde nieuwe look. De nieuwe Toyota AYGO heeft zijn uitgesproken, opvallende driedemensionaal X-design. Het karakteristieke frontdesign is krachtig en oogt lekker herkenbaar. Met zijn mooi en scherp gelijnde koplampen inclusief geïntegreerde LED-dagrijverlichting – weet de AYGO de aandacht te trekken.

Stoer en veilig

De grille benadrukt de breedte aan de voorkant en geeft de AYGO een voor het A-segment ongekend stoere look. Elke modeluitvoering van de nieuwe Toyota AYGO, heeft een eigen design met een uniek frontdesign, exclusieve lichtmetalen wielen en een speciale interieurafwerking. Aan de achterkant een stoer vormgegeven LED-verlichting  waarmee de nieuwe Toyota AYGO  nog unieker is. De AYGO is voorzien van slimme feautures dus superveilig, en super super veilig wanneer deze is uitgebreid met functies als een Pre-Collision System (PCS) en Lane Departure Alert (LDA).

Nieuw model
Toyota AYGO

Nu voor €11.795,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Hoger comfort, preciezere besturing

De nieuwe AYGO biedt zeer prettige en nog meer verbeterde rijeigenschappen. De wielophanging is aangepast en de software van de stuurinrichting geüpdatet. Dit resulteert in een snellere reactietijd en een preciezere besturing. Al met al levert de AYGO meer prestaties en rijplezier, terwijl het brandstofverbruik nog altijd tot het laagste in zijn klasse behoort. De nieuwe AYGO is zelfs nog zuiniger dan zijn voorgangers. Verder profiteren inzittenden van meer comfort, doordat de AYGO stiller is dan voorheen.

Frisse exterieurkleuren

De nieuwe AYGO is leverbaar met veel nieuwe carrosseriekleuren, Ook nieuw zijn de tech-look wielcovers 15-inch lichtmetalen velgen die al naar gelang de uitvoering een eigen design hebben.

Toyota AYGO nu nog zuiniger

Standaard levert Toyota de AYGO als Eco-versie met aerodynamische aanpassingen. Deze versie staat op speciale banden met een lage rolweerstand, is uitgerust met een stop/startsysteem en heeft een vierde en vijfde versnelling met een langere overbrengingsverhouding. Bekijk hier de missieposter Toyota modellen oktober 2019 met ondere andere het brandstofverbruik van de nieuwe Toyota Aygo

 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep