Toyota
Land Cruiser

 TOYOTA LAND CRUISER: ULTIEME SUV

Ruim 65 jaar bouwt Toyota de iconische Land Cruiser op een oersterk ladderchassis. Zo ook de nieuwe Land Cruiser wat anno 2017 uniek is in zijn soort. Hierdoor staat de Land Cruiser voor doelgerichte kracht en altijd avontuur. Tot 3,5 ton trekken, ongeëvenaarde prestaties in het terrein en uitgelezen rijcomfort met nóg meer luxe. U rijdt de nieuwe Land Cruiser al vanaf € 76.600,- rijklaar.

De legendarische Toyota
Toyota Land Cruiser

Nu voor €76.600,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Doelgericht design 

Met het vernieuwde design is de Land Cruiser direct herkenbaar als het icoon van Toyota. Vanuit functie, is het design aangepast. De vorm van de motorkap, met zijn karakteristieke inkeping in het midden, zorgt allereerst voor een sterk verbeterd zicht op de ondergrond voor de auto.

Veiligheid op elke ondergrond

Permanente 4WD vergroot de veiligheid op het asfalt en is onmisbaar in zwaar terrein. Active Traction Control helpt het vermogen op het meest efficiënte manier  over te brengen naar de wielen. Daarnaast zijn diverse uitvoeringen voorzien van Toyota Safety Sense. Een reeks van slimme systemen die de veiligheid vergroten en het comfort verhogen.

Altijd avontuur

Met een Land Cruiser kun je het meest extreme terrein bedwingen. Met zijn onverwoestbare ladderchassis en KDSS veersysteem kan de Land Cruiser diepe kuilen trotseren en houdt hij toch alle wielen aan de grond.  En wanneer je denkt vast te zitten helpt Crawl Control de Land Cruiser zelf weer omhoog te kruipen.

PROEFRIT IN DE TOYOTA LAND CRUISER

Bent u op zoek naar een krachtige SUV? Neem contact op met Toyota Kooijma-Autogroep of bezoek één van onze vestigingen in Vianen, Tiel en Utrecht om een proefrit in de Toyota Land Cruiser te maken.

Bekijk de brochure van deze avontuurlijke Toyota SUV. 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep