toyota prius vijfde generatie

Toyota Prius

Ontdek de Toyota Prius

Ontdek de Toyota Prius. Het verhaal van de Prius begon in 1997. De eerste hybride auto voor het grote publiek verleende een nieuwe dimensie aan autorijden. Nu is het tijd voor een vervolg. De Prius combineert intelligente technologie en creatief design met dynamische prestaties en uitstekend rijgedrag. Het resultaat is een auto die zowel plezierig rijdt als zuinig is.

Toyota Prius

Toyota Prius 10 jaar garantie

Uniek! Toyota heeft de primeur in autoland: De Toyota Relax 10 jaar garantie. Hiermee zal u jarenlang zorgeloos rijden zoals u gewend bent van het betrouwbare Toyota! Een hoge betrouwbaarheid en een uitgebreide garantie zijn de krachtpunten waarmee Toyota zich als automerk echt weer onderscheid.

Flex Autolease

Toyota Prius private lease

Voordelig een nieuwe Toyota Prius private leasen voor een vast laag maand bedrag kan bij Flex Autolease. Onze Toyota lease aanbiedingen lopen van 24, 36, 48 tot 60 maanden. Alles is inbegrepen in het vaste lage maandbedrag, u hoeft alleen nog maar te tanken.


Geïnteresseerd in het lease van een Toyota Prius? Dien uw verzoek in bij Flex Autolease en bekijk de mogelijkheden.

toyota prius vijfde generatie

Toyota Prius financial lease

De Toyota Prius kunt u financial leasen. De Toyota Prius betaald u in maandelijkse termijnen terug. Gedurende de tijd ben je de economische eigenaar van de Toyota Prius. Dit betekent dat de verzekering, reparaties en onderhoud in uw eigen hand ligt. Nadat de financial lease overeenkomst is afgelopen bent u eigenaar van de Toyota Prius.

Meer weten over Financial leasen?