Toyota
Prius

TOYOTA PRIUS: DÉ HYBRIDE AUTO

De nieuwe Prius is in elk opzicht baanbrekend vernieuwd. Het resultaat? Een grensverleggende hybride rijervaring, een uitzonderlijke brandstofefficiency score en een uniek innovatief design voor het interieur en exterieur. De nieuwe Prius is ontwikkeld op basis van onze geavanceerde Toyota New Global Architecture (TNGA). Dit platform is revolutionair voor zowel de efficiënte productie van nieuwe Toyota’s, als voor de mogelijkheden voor vernieuwend design en dynamische rijeigenschappen.

Bekijk hier alle acties

Zuinig & Betrouwbaar
Toyota Prius

Nu voor €31.695,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

‘S WERELDS MEEST GEAVANCEERDE AUTO: DE TOYOTA PRIUS IS EEN ICOON

Het perfecte aerodynamische design van de Prius springt direct in het oog. De vloeiende lijnen geven de Prius een geheel eigen sportief karakter. Met zijn gestroomlijnde contouren oogst de Prius overal bewonderende blikken. Met het aansprekende uiterlijk maakt u een elegant statement. De Prius past bij het drukke leven in de stad, maar is ook voor lange ritten de ideale reispartner.

PRIJS TOYOTA PRIUS

U rijdt al een nieuwe Prius vanaf een ontzettend scherpe prijs. Uw Prius beschikt voor een scherpe prijs onder andere over 15” lichtmetalen velgen, LED dagrijverlichting, parkeerhulpcamera, Climate control, Smart Entry, dubbele 4,2 Multi infodisplay en nog veel meer!

Bekijk de prijslijst onderaan deze pagina voor alle prijzen en uitvoeringen.

TOYOTA PRIUS LEASEN

De Prius is tevens interessant als leaseauto. Over de hybride Prius betaalt u namelijk slechts 20% bijtelling. Bent u geïnteresseerd in het leasen van een Prius? Bereken online uw voordelige leasetarief voor de Toyota Prius.

MAAK EEN PROEFRIT IN DE PRIUS

De nieuwe Prius kunt u vanaf februari 2016 komen bewonderen bij één van onze Toyota Kooijman showrooms in Vianen, Tiel en Utrecht, kom dus gerust langs!

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions