Toyota
Prius

TOYOTA PRIUS:De hybrid pionier

Het verhaal van de Prius begon in 1997. De eerste hybride auto voor het grote publiek verleende een nieuwe dimensie aan autorijden. Nu is het tijd voor een vervolg. De Prius combineert intelligente technologie en creatief design met dynamische prestaties en uitstekend rijgedrag. Het resultaat is een auto die zowel plezierig rijdt als zuinig is.

Eigentijds design. Intelligent rijgedrag.

Dit is een auto met eigentijds design dat aansluit bij de geavanceerde technologie. Het nieuwe uiterlijk behoudt het iconische, driehoekige silhouet van de Prius, maar voegt daar eigentijdse lijnen aan toe die bijdragen aan een optimale stroomlijn. Dat leidt tot een auto die zowel fraai is om te zien als plezierig om in te rijden.

Bekijk hier alle acties

Zuinig & Betrouwbaar
Toyota Prius

Nu voor €32.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Echt comfort en intuïtieve technologie.

Als je een uitnodigende omgeving wilt creëren, dient elk detail aan bod te komen. In het interieur van de Prius komen hoogwaardige materialen samen met een smaakvol, eigentijds design. De ergonomisch verantwoorde stoelen worden in stijlvolle zwarte stoffen of lederen bekleding geleverd. Op een groot Head-up display ziet u de snelheid en actieradius geprojecteerd, en dankzij het intuïtieve systeem Touch® 2 van Toyota bedient u eenvoudig navigatie en audio.

Opmerkelijk innovatief. Onvoorstelbaar zuinig.

Al meer dan 20 jaar verfijning van hybride technologie.

Je blijft op de hoogte zodat je tijdig reageert.

Het innovatieve systeem Toyota Safety Sense tilt rijassistentie naar een hoger niveau. Met gebruik van 22 sensoren die strategisch rond de auto zijn geplaatst word je geattendeerd op mogelijk gevaar zodat u direct kunt reageren – om de veiligheid van inzittenden en andere weggebruikers te optimaliseren.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep