Toyota
Yaris

ACTIE: De Yaris Dynamic, nu met €1000,- extra voordeel! (geldig t/m 31-05-2020).

Zijn mooie vormen en stijlvolle interieur dragen bij aan een ontspannen en comfortabele rijervaring. De nieuwe Toyota Yaris rijdt stiller, soepeler en veiliger dan ooit. Daarnaast blijft hij herkenbaar door zijn design aan de voor- en achterzijde, moderne LED-verlichting en een scala aan lichtmetalen velgen en kleuren. Bekijk hier de brochure.

Ergonomisch design

In de Yaris kom je tijdens een alledaagse rit helemaal tot rust. Het gestroomlijnde multimedia systeem, het moderne multi-information display en een met leder afgewerkte stuurwiel geven ‘m een perfect ergonomisch design.

Nieuw model
Toyota Yaris

Nu voor €17.945,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Volledig vertrouwen

De nieuwe Yaris is standaard uitgerust met Toyota Safety Sense. Met deze actieve hulpsystemen kun je het drukste verkeer met volledig vertrouwen tegemoet zien, ongeacht of je in de stad of op de snelweg rijdt. Deze auto is op alles voorbereidt.

Slim en veilig

Behalve energiek, stil en comfortabel is hij ook intelligent en betrouwbaar. In stadsverkeer kan je een groot deel van de tijd gebruik maken van de soepele elektromotor, zonder dat je de accu op hoeft te laden.

Klantenreviews

De Yaris scoort bij onze klanten gemiddeld een 8.8! Lees hier de klantenreviews.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep