Toyota Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Profiteer van € 1.250,- extra inruil én een gratis cabriodak

De AYGO is een vrolijke auto, die nu tijdelijk nog vrolijker is. Want de meest kleurrijke en compacte Toyota is nu als Summertime Deal leverbaar in drie unieke uitvoeringen. Private Lease vanaf € 229,-* per maand inclusief gratis cabriodak. Als je er liever eentje koopt, profiteer je van € 1.250,- extra inruil en gratis cabriodak. En wie weet win je ook nog een heerlijk wellness weekend op Texel!

Summertime Deal: Private Lease vanaf € 229,- per maand*

Gun jezelf de leukste AYGO ooit: de x-play, de x-joy of de x-otic. Die rijd je nu als Summertime Deal al vanaf € 229,- per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden. Je betaalt alleen nog de benzine. Tijdelijk krijg je daar ook nog eens een gratis cabriodak bij én je maakt kans op een verwenweekendje Texel!

Summertime Deal: koop een AYGO met gratis cabriodak en krijg € 1.250,- extra inruil!

Koop je liever een AYGO? Dan hebben we nog een Summertime Deal voor je: als je nu kiest voor de AYGO x-play, de x-joy of de x-otic, krijg je niet alleen een gratis cabriodak, maar ook € 1.250,- extra inruil! Bereken snel je inruilwaarde en boek een proefrit. Maak je ook kans op dat heerlijke weekendje Texel. Laat de zomer nu maar komen!

Heerlijk chillen op Texel…

Of je nu kiest voor een proefrit of een vrijblijvend Private Lease-advies, met jouw AYGO Summertime Deal kan je dit voorjaar een geweldig weekendje weg winnen op het mooie eiland Texel. Daar vind je het Boutique Hotel, een fantastische plek om even compleet te ontspannen. Met een luxe kamer, een restaurant dat streekgerechten van eigen land serveert, een schitterend uitzicht over landerijen en duinen, en een unieke Spa Woolness waar je compleet vertroeteld wordt. Dus maak snel kennis met de AYGO en wie weet kan jij straks heerlijk uitwaaien op Texel!

Klik hier voor de voorwaarden.

Wil je meer weten over deze actie? Neem dan contact op met een van onze vestigingen!

 

Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep