Toyota Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Dafne Schippers samenwerking met Toyota

Toyota is het eerste automerk dat wereldwijd partner is van de Olympische en Paralympische Spelen. 

Als wereldwijde mobiliteitspartner van de Olympische en Paralympische Spelen wil Toyota de laagste emissiewaardes van een officieel wagenpark op de Olympische en Paralympische Spelen ooit bereiken en zo de Spelen minder belastend voor het milieu maken. Tijdens Tokyo 2020 zal Toyota dan ook zoveel mogelijk emissievrije voertuigen inzetten.

‘Start Your Impossible’

Het officiële partnerschap komt voort uit Toyota’s diepe overtuiging dat alle mensen zich vrij moeten kunnen bewegen, om het beste uit zichzelf te halen. De drive om continu beter te presteren past erg goed bij sprinter Dafne Schippers. A

Dafne Schippers: “Ik ben erg blij met de samenwerking met Toyota. Toyota stelt als merk hoge eisen aan alles wat ze doen en is altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren. Dat geldt ook voor mij. Als topsporter werk ik elke dag keihard om steeds een beetje beter te worden.”

Als Toyota ambassadeur rijdt Dafne in de Toyota RAV4 Hybrid.

“Toyota durft tegen de stroom in te gaan op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Dat doorzettingsvermogen van het merk spreekt mij erg aan. Dat herken ik bij mezelf als sprinter. In mijn carrière heb ik tegenslag en tegenwerking gehad, maar ik heb altijd doorgezet en altijd mijn einddoel scherp voor ogen gehouden. Met resultaat.”Aldus topatlete Dapfne

Een geweldig team van inspirerende topsporters voor de komende Olympische en Paralympische Spelen: Chris Vos, Esther Vergeer, Jetze Plat, Marit Bouwmeester, Ranomi Kromowidjojo en als nieuwste Toyota ambassadeur Dapfne Schippers.

 

Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep