Toyota Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


versnellingsbaksloten bij Kooijman

Versnellingsbaksloten: RAV4 2019 Hybrid en Yaris Hybrid

Hierbij willen wij u graag informeren dat de versnellingsbaksloten voor de nieuwe RAV4 Hybrid, Yaris Hybrid en Proace MT 6 versn. per direct bestelbaar zijn via Toyota Kooijman

Wat is een versnellingsbakslot?

Een versnellingsbakslot biedt een passieve beveiliging tegen de welbekende “relay attack” diefstalmethode die veelvuldig voorkomt bij onze hybride modellen. Een versnellingsbakslot blokkeert de werking van de versnellingsbak waardoor het voertuig niet zonder meer verplaatst kan worden.

Hoe werkt een versnellingsbakslot?

De door ons gebruikte varianten van de versnellingsbaksloten werken middels het “fietsslot” principe. Na het instappen plaatst de klant de speciale sleutel in het slot. Hiermee wordt het blokkerende mechanisme ontgrendeld en kan de versnellingsbak normaal gebruikt worden. Bij het stoppen van de rit schakelt de klant de versnellingsbak in de “P” stand en verwijdert deze de sleutel. Hiermee is de versnellingsbak vergrendeld en dus “op slot”. Hierna is het niet mogelijk om het voertuig uit de parkeerstand te halen. Verplaatsen is dus zeer lastig. Het slot zelf is van een speciale stalen legering waardoor sabotage van het slot nagenoeg onmogelijk is.

Wat is het voordeel voor u  aan een versnellingsbakslot?

Het voordeel van een versnellingsbakslot voor uw als klant is dat met mechanische blokkering de relay attack diefstalmethode zinloos is. Hierdoor wordt de kans op diefstal en het weghalen van het voertuig tot een minimum beperkt.

Wat kost een versnellingsbakslot voor de RAV4, Yaris en ProAce?

versnellingsbaksloten bij Kooijman

Een versnellingsbakslot voor een Toyota RAV4 Hybrid kost inclusief montage en inclusief BTW € 623,85.

Een versnellingsbakslot voor een Toyota  Yaris Hybrid kost inclusief montage en inclusief BTW € 623,85.

Een versnellingsbakslot voor een Toyota Proace MT 6 versnellingen kost inclusief montage en inclusief BTW € 623,85.

 

 

 Neem hier contact met ons op voor vragen of persoonlijk contact over de versnellingsbaksloten

Terug naar overzicht