Toyota Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Nieuwe Toyota RAV4 maakt werelddebuut op New York International Auto Show 2018

Toyota onthult de volledig nieuwe, vijfde generatie Toyota RAV4! De veelzijdige SUV maakt zijn werelddebuut op de New York International Auto Show 2018. Het is de eerste RAV4 die op het modulaire voertuigplatform Toyota New Global Architecture (TNGA) staat. De RAV4 blijft trouw aan zijn erfgoed als pionier van het SUV-segment en maakt grote stappen op het gebied van rijeigenschappen, veiligheid en aandrijflijnen.

De nieuwe Toyota RAV4 straalt puur rijplezier uit. Een stoere, robuuste look die zijn avontuurlijke karakter benadrukt. Doordat de RAV4 breder is dan voorheen (+ 10 mm), oogt hij extra krachtig. De grotere bodemvrijheid laat er geen misverstand over bestaan dat de RAV4 gemaakt is voor het avontuur. De ideale SUV voor als je vaak met het gezin eropuit gaat. En ook perfect voor degene die er een actieve levensstijl op nahoudt. Fietsen mee en genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft.

/

Nog ruimer en comfortabeler

Een sterke kwaliteit van de RAV4 is dat hij gemakkelijk te manoeuvreren is. Met een lengte van 4,600 mm is de nieuwe RAV4 slechts iets langer dan de generatie hiervoor. De wielbasis groeide met 30 mm. Het gevolg is een nog ruimer en comfortabeler interieur. Ook de bagageruimte nam toe. En dankzij de dubbele laadvloer, bagagenetten en eenvoudig neerklapbare stoelen achter, is de RAV4 superveelzijdig.

/

Volledig nieuwe hybride versie

De nieuwe Toyota RAV4 wordt leverbaar met de keuze uit twee efficiënte aandrijflijnen: een volledig nieuwe hybride versie met 2,5-liter benzinemotor en een eveneens nieuwe 2,0-liter benzineversie. De hybride versie is uniek in zijn klasse. Hij combineert een laag verbruik en een bescheiden CO2-uitstoot met meer power en een snellere respons. Het beste van twee werelden! Een automaat is op de hybride versie standaard. De nieuwe 2.0 benzineversie is ook leverbaar met een handmatig te bedienen versnellingsbak. En om zijn avontuurlijke karakter waar te kunnen maken, is de RAV4 leverbaar met All Wheel Drive.

Meer rijplezier

Het TNGA-platform waar de nieuwe Toyota RAV4 op staat, kent een laag zwaartepunt en een optimale gewichtsverdeling. Als gevolg hiervan biedt de SUV meer rijplezier dan ooit. De stabiliteit en rijdynamiek namen toe. Op de hoogte blijven van de nieuwe Toyota RAV4? Meld je hieronder dan aan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

/

Terug naar overzicht