Toyota Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Corolla Power Challenge

Ontdek de nieuwe Corolla. Mooier, beter en begeerlijker dan ooit. Als High Power Hybrid goed voor wel 180 pk/ 132 kW terwijl ie heel zuinig is en ook een lage uitstoot heeft. En met de Corolla Hybrid rijdt u al snel tot 50% van de tijd elektrisch.

Doe de Power Challenge en maak kans op één jaar lang gratis rijden

High Power Hybrid en 50% van de tijd elektrisch rijden? Het kan in de new Corolla Hatchback of Touring Sports. Ontdek het zelf tijdens de Power Challenge. De new Corolla staat voor u klaar en is uitgerust met speciale software. Deze software houdt bij hoeveel tijd u volledig elektrisch rijdt. Rijdt u tijdens de Power Challenge ten minste 50% van de tijd elektrisch? Dan maakt u kans op een jaar lang gratis rijden in de new Corolla.

Corolla Hatchback

De nieuwe Corolla is één brok dynamiek. De 1.8 liter hybride aandrijflijn combineert een ontspannen rijgedrag in de stad met levendige prestaties. De nieuwe 2.0 liter High Power Hybrid heeft zelfs nog meer vermogen, inclusief de soepele rijeigenschappen. Zo bespaart u brandstof en verlaagt u uw CO2 uitstoot.

Corolla Touring Sports

De nieuwe Corolla blinkt uit in design, efficiency en rijplezier. En hij is leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen: een 1.8 liter Hybrid en een 2.0 liter High Power Hybrid. Welke van de twee u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een soepele, zichzelf opladende hybride aandrijflijn die kracht combineert met zuinigheid. Zo is de Corolla klaar voor al uw avonturen.

Corolla Sedan

De nieuwe Corolla Sedan is meer dan alleen een elegant design en uitstekende rijeigenschappen. Het comfortabele interieur houdt rekening met al uw wensen, terwijl het verbeterde Toyota Safety Sense waakt over uw veiligheid. Daarbij staat de nieuwe hybride aandrijflijn garant voor spectaculaire prestaties. Ervaar de dynamische en subtiele kracht van de Sedan zelf tijdens een proefrit.

*Actieperiode loopt van 18 maart tot en met 31 mei 2019. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Bekijk de actievoorwaarden online of vraag naar meer informatie.

Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep