Toyota Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


DE NIEUWE GENERATIE TOYOTA YARIS

Mogen wij u voorstellen…🥁🥁 De nieuwe TOYOTA YARIS! Nu te bewonderen in onze showrooms!  Kom langs bij een van onze vestigingen om hem te bekijken, of doe mee met de Yaris Energy Challenge en maak kans op een 7-daags verblijf in een Tiny House! Gewoon proefrijden kan natuurlijk ook.

Duurzaam was nog nooit zo leuk! Een bron van rijplezier en energie

De designers van Toyota ontwierpen de nieuwe generatie Yaris met een bijna obsessief oog voor detail. Dit resulteerde onder meer in compacte buitenmaten, maar ook in een verrassend ruim en comfortabel interieur. Daarbij staat de energieke 1.5 hybridemotor garant voor indrukwekkende prestaties. Zowel in het drukke stadsverkeer als op de snelweg. Wilt u ook dag in, dag uit genieten van maximaal rijplezier? De nieuwe Yaris is verkrijgbaar vanaf € 17.895,- of via Private Lease vanaf € 299,- per maand*.

De nieuwe Yaris daagt u uit. Doe de Energy Challenge!

Zo compact als de nieuwe Yaris oogt, zo ruim is hij vanbinnen. Daarbij zorgen de vernieuwde hybride technologie en het nieuwe TNGA platform voor ongekende rijprestaties. Ervaar het zelf tijdens de ultieme proefrit: de Yaris Energy Challenge*. Rijdt u tenminste 50% van de tijd elektrisch, dan maakt u kans op een verblijf in een duurzaam Tiny House!

Doe de Energy Challenge bij een van onze vestigingen

Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep