Toyota Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Exclusieve Personal Preview van de nieuwe Yaris

Kunt u uw enthousiasme voor de nieuwe Yaris nog bedwingen? We kunnen ons voorstellen dat u niet kunt wachten tot de gloednieuwe Yaris in de showroom staat. Daarom hebben we speciaal voor u als geïnteresseerde iets bijzonders: de exclusieve Personal Preview van de nieuwe Yaris.

MELD U AAN VOOR DE PERSONAL PREVIEW VAN DE NIEUWE YARIS

Echte liefhebbers zijn tot 3 september welkom om de Yaris als allereerste te ontdekken. Deze unieke 1 op 1 kennismaking vindt gewoon plaats bij uw eigen, vertrouwde Toyota Kooijman dealer, waarbij u wordt ontvangen door de Yaris Genius en alle tijd krijgt om de Yaris te bekijken en vragen te stellen.

Dat wilt u toch niet missen?

Design vol energie

Uit passie geboren, gemaakt met een bijna obsessief oog voor detail. Het compacte formaat en dynamische karakter maken de Yaris bovendien dé ideale auto voor het drukke stadsleven.

 

Bovendien is de Yaris superzuinig. En waar u ook gaat, dankzij het expressieve design zullen alle ogen op u gericht zijn. Ontdek de flair en fun van de Yaris zelf tijdens de exclusieve Personal Preview bij uw eigen Toyota Kooijman dealer.

Laat onderstaand uw gegevens achter om een Personal Preview in te plannen

Aanmelden Yaris Preview

Laat onderstaand uw gegevens achter om een Personal Preview in te plannen. Uw Toyota dealer neemt met u contact op om uw afspraak te bevestigen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep