Toyota Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Win een Roadtrip naar IJsland, Canada of Australië t.w.v. € 10.000!

Ontdek de Adventure modellen van Toyota
Waar je ook naar toe gaat, op je auto moet je kunnen rekenen. Altijd en overal. In weer en wind. Zomer en winter. Neem bijvoorbeeld de legendarische en sterke Land Cruiser. Die bewijst elke dag opnieuw dat er auto’s zijn die naar plekken gaan waar anderen niet kunnen komen. En datzelfde DNA vind je in alle Toyota Adventure Challenge modellen.

WIN een roadtrip naar Australie, Canada of IJsland t.w.v. € 10.000,-!

De Toyota Adventure Challenge is een avontuur op zich. Je rijdt een proefrit in een nieuwe Toyota C-HR of RAV4 Hybrid een speciale route en maakt zo kennis met de veelzijdige prestaties van deze toppers. Tijdens deze rit kun je alvast wegdromen over de Roadtrip naar IJsland, Canada of het warme Australië. Wie weet ben jij wel degene die een roadtrip wint t.w.v. € 10.000,-

Adventure Challenge proefrit met de Toyota C-HR

Of je jouw avonturen nu in de stad of juist ver daarbuiten beleeft: met de C-HR kom je overal. Het is een sportieve cross-over met een lekker hoge zit, een razend scherp weggedrag en een schitterend ontworpen, opvallend ruim interieur voor 5 personen.

Ontdek de Toyota C-HR tijdens de Adventure Challenge. Een avontuurlijke proefrit waarmee je kans maakt op een roadtrip naar Canada, Australië of IJsland!

/

Doe de Adventure Challenge Vianen Doe de Adventure Challenge Tiel Doe de Adventure Challenge Utrecht

Adventure Challenge proefrit met de Toyota RAV4

De Toyota RAV4 is een serieuze SUV. Voorzien van een exterieur met hele fraaie lijnen, een schitterend interieur met een zee van ruimte en een compleet arsenaal baanbrekende technologieën. De RAV4 is dus de perfecte metgezel voor elke autoreis. Waar het avontuur ook naartoe gaat.

Doe de Adventure Challenge in de RAV4. Ontdek het avontuur tijdens een proefrit en maak kans op een roadtrip naar Canada, Australië of IJsland!

/

Doe de Adventure Challenge Vianen Doe de Adventure Challenge Tiel Doe de Adventure Challenge Utrecht

Terug naar overzicht