Toyota Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


De nieuwe Corolla Hatchback, Sedan en Touring Sports staan vanaf 23 maart 2019 in onze showrooms!

Per direct te bestellen bij Kooijman!

  • Keuze uit twee nieuwe hybride aandrijflijnen
  • Onderscheidend design en op nieuw voertuigplatform TNGA
  • Prijzen vanaf 23.995 euro inclusief Toyota Safety Sense mét Adaptive Radar Cruise Control
  • Bestverkochte personenauto ter wereld
  • Vanaf 23 maart 2019 leverbaar als Hatchback, Sedan en Touring Sports

Toyota maakt de prijzen bekend van de nieuwe Toyota Corolla. De twaalfde generatie staat op het nieuwe TNGA-platform (Toyota New Global Architecture) dat met zijn lage zwaartepunt en hoge stijfheid voor een dynamische rijervaring zorgt. Behalve dat de Corolla spannender dan ooit rijdt, ziet hij er ook nog eens sportiever uit dan alle voorgaande generaties. Dit op nadrukkelijke wens van Toyota topman Akio Toyoda die van mening is dat alle nieuwe Toyota modellen er spannend uit moeten zien en ook dusdanig moeten rijden. Als fervent coureur was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe Corolla.

Prijzen nieuwe Toyota Corolla

De nieuwe Toyota Corolla komt als sportieve Hatchback, stijlvolle Sedan en ruime Touring Sports op de markt. De prijzen voor de Toyota Corolla beginnen bij € 23.995 euro, de Hybrid is leverbaar vanaf € 26.395 euro.

Bekijk hier de prijslijst

Maximaal comfort en veiligheid

De nieuwe Toyota Corolla is uitgerust met de nieuwste actieve en passieve veiligheidssystemen. De actieve veiligheidssystemen van het vernieuwde Toyota Safety Sense omvatten onder meer een Pre-Collision System (PCS) met dag en nacht voertuigherkenning en overdag fietsherkenning, Adaptive Cruise Control (ACC) met de mogelijkheid om tot 0 km/h af te remmen én ook weer op te trekken, Lane Departure Alert (LDA) met stuurassistentie, Road Sign Assist (RSA) en Automatic High Beam (AHB). Nieuw is Lane Trace Assist dat de bestuurder assisteert met kleine stuurbewegingen om de auto op de weg te houden. Het systeem werkt ook in flauwe bochten op de snelweg

Meer dan 46 miljoen exemplaren

Sinds de introductie van de eerste generatie Corolla in 1966 zijn wereldwijd al meer dan  46 miljoen exemplaren verkocht. Dat maakt de Corolla de bestverkochte personenauto ter wereld. De nieuwe Corolla Hatchback, Sedan en Touring Sports staan vanaf 23 maart 2019 in onze showroom. De prijzen voor de Toyota Corolla Hatchback beginnen bij 23.995 euro. De Corolla Touring Sports kost minimaal 24.995 euro en de Corolla Sedan, als 1.8 Hybrid Active, is er vanaf 29.295 euro.

Lease en Private Lease

De leaseprijs van de Corolla Hatchback (1.2 Turbo 85 kW/116 pk Comfort 5-deurs) start bij 319 euro per maand exclusief BTW.* De Private Lease-prijs start bij 349 euro per maand inclusief BTW op basis van 48 maanden en 10.000 km/jaar. Beide tarieven zijn gebaseerd op Toyota Financial Services.

*Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Full Operational Lease, 60 maanden en 10.000 km/jaar, incl. 75% bonus/malus, excl. BTW en brandstof. Tarieven kunnen afwijken bij wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. Wijzigingen voorbehouden.

Meer informatie over de nieuwe Corolla, en/of een vrijblijvende offerte ontvangen?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Terug naar overzicht