Toyota Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Vanwege de huidige coronasituatie zetten we de ‘Toyota December to Remember-actie’ on hold. Maar geen nood. In het nieuwe jaar komt deze actie terug in aangepaste vorm. We houden u op de hoogte. 

MAKE IT A DECEMBER TO REMEMBER

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken en we overdrijven niet als we zeggen dat 2020 voor ons allemaal een bijzonder jaar was. In het jaar van ‘het nieuwe normaal’ zien we elkaar (noodgedwongen) minder en moeten we alles net even anders doen dan we gewend zijn. Daarom heeft ook onze feestelijke decembermaand dit jaar een iets andere insteek.

Traditiegetrouw profiteert u van de vele voordelen op een gebruikte Toyota. Gaat u liever nieuw het jaar in? Natuurlijk hebben wij ook hoge kortingen op onze nieuwe Toyota’s en voorraadmodellen. Maar dat is nog niet alles… 

MAKE IT A DECEMBER TO REMEMBER: NOMINEER UW ‘STER VAN 2020’ & WIN

Wij willen iemand in uw omgeving de kans geven op een ‘December to Remember’. Degene die u nomineert, maakt kans op de geweldige hoofdprijs – een jaar lang gratis Yaris rijden – of andere mooie prijzen. En het leuke is, ook ú maakt meteen kans op de hoofdprijs.

Bezoek dus deze maand onze showroom en doe mee! Kijk voor meer informatie op www.toyota-kooijman.nl.

Wellicht wint u een mooie prijs, anders zullen wij u indien u hierin geïnteresseerd bent een zeer goed inruilaanbod doen voor onze nieuwe en actiemodellen.

 

 

 

Uiteraard hebben wij tijdens uw bezoek aan onze showroom een heerlijke fles wijn voor u klaarstaan.

‘STER VAN 2020’ prijzenpakket

Na activatie van uw deelname maken jullie allebei kans op de geweldige hoofdprijs – een jaar lang gratis Yaris rijden -, daarnaast maakt uw genomineerde kans op de volgende prijzen:

2e PRIJS: Jumbo cadeaubon t.w.v.  € 75,-
3e PRIJS: Perry Sport cadeaubon t.w.v.  € 50,-
4e PRIJS: DA Verrassingspakket incl. cadeaubon t.w.v. € 25,-

 

Graag tot ziens en alvast alle goeds voor 2021!

Showroombezoek
Voor uw veiligheid en die van anderen houden we ons uiteraard striks aan de richtlijnen van het RIVM. Wijzigingen vanuit het RIVM en de overheid voorbehouden.
Kerstavond geopend tot 17.00 uur. 1e & 2e kerstdag en zondag zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep