Toyota Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Eindejaarsshow van Toyota Kooijman, met flinke kortingen en extra’s het jaar uit!

Het kopen van een nieuwe of jong gebruikte Toyota was nog nooit zo interessant als tijdens onze Eindejaarsshow 2017. We hebben vele mooie aanbiedingen met tal van extra’s en zeer goede inruilprijzen. Maar dat is nog niet alles…

Pak uw Kerstkans: maak kans op een jaar gratis AYGO rijden!

Met de feestdagen in het vooruitzicht trakteren wij u, als vaste klant, graag op een mooi cadeau. Daarom willen we u uitnodigen om langs te komen en uw unieke kerstkans bij ons in de showroom in de boom te hangen. Dit is een lot waarmee u kans maakt op fantastische prijzen, waaronder een jaar lang gratis rijden in een Toyota AYGO of € 100,- boodschappentegoed bij Jumbo!

Gouden enveloppen vol extra’s:

Daarnaast mag iedereen die een nieuwe of gebruikte Toyota vanaf € 6.000,- koopt tijdens deze periode, zelf een gouden envelop uit onze kerstboom kiezen met daarin één van de vele mooie prijzen. Zo wint u bijvoorbeeld een gratis trekhaak, een complete poetsbeurt, parkeersensoren, diverse geldbedragen oplopend tot € 450,- cash en nog veel meer! Benieuwd wat er in uw envelop zou zitten?

We nodigen u uit om uw kerstpresentje op te halen tijdens de eindejaarsshow (18 t/m 30 december) in onze showroom. Wellicht doet u uzelf een nieuwe auto cadeau. Zien we u ook?

Graag tot ziens!
Namens het hele team van Kooijman-Autogroep

1e en 2e Kerstdag zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht