Toyota Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Kooijman Utrecht exclusief Toyota Mirai leverancier

Stap voor stap komt de komst van een waterstofstation in Utrecht dichterbij. Toyota Kooijman vestiging Utrecht is als één van de weinige dealers geselecteerd als leverancier van de Toyota Mirai!  Toyota zet vol in op een waterstofsamenleving, waarmee de CO2-uitstoot wereldwijd drastisch zal verminderen. Dat Toyota Utrecht exclusief waterstofdealer wordt sluit hier naadloos op aan.

Je herkent de nieuwe Mirai direct aan zijn grote 20-inch wielen, lage lijnen en een gestroomlijnde carrosserie. Het 12,3 inch centrale display en het hightech instrumentenpaneel vouwen zich als het ware om de bestuurder heen. Dit maakt de Mirai heel luxe van binnen . Het ruime interieur biedt daarnaast plaats aan 5 personen.

Verwachting en prijzen

Vanaf maart 2021 kunnen we in Nederland kennismaken met de tweede generatie van de spectaculaire Toyota Mirai. Hij biedt nóg betere prestaties dan zijn voorganger, terwijl de vanafprijs van de nieuwe Mirai ruim 15.000 euro lager ligt. Hiernaast heeft deze waterstofauto een schitterend design en een zeer grote actieradius van 650km.

De nieuwe Mirai is binnenkort verkrijgbaar vanaf 65.995 euro. Bij zakelijk gebruik geniet de Mirai slechts 12% bijtelling over de complete waarde. U rijdt ‘m al vanaf € 241,- netto bijtelling
Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep