Toyota Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Op de foto van links naar rechts Fred Wennekes van De Klop Facility Group, Sanders Goossens van de AH, Etos en Gall&Gall, Voedselbank-coördinator Joke den Hartog en Toyota-dealer Gert Kooijman.

Toyota Kooijman Vianen hoofdsponsor nieuwe Toyota-Proace koel bus voor voedselbank Vijfheerenlanden.

In de gemeente Vijfheerenlanden,  is voor de zorghelden van Voedselbank Vianen een Toyota ProAce met koeling vandaag afgeleverd.
Na vele jaren trouwe dienst was de oude Toyota Hi-ace (bouwjaar 2001) toe aan vernieuwing.  ‘Toen de organisatie destijds bij ons aanklopte, hebben wij als Kooijman het initiatief genomen, want de vrijwilligers van de  voedselbank verrichten belangrijk werk en zijn daarom ook onze zorghelden’, ‘aldus Gert Kooijman’! 

Royale sponsoring plaatselijke ondernemers

De aanschaf werd mogelijk gemaakt door een de flinke sponsoring van hoofdsponsor van Toyota Kooijman Vianen en acht andere Viaanse subsponsors: AH Heijn, Etos, Gall&Gall, De Klop Facility Groep, Agterberg Bedrijven, Van der Valk Hotels, Gasservice en Folie & Letters. Folie & Letters heeft de bedrijfswagen heeft deze Toyota Proace proffesioneel beletterd, namens Toyota Vianen onze dank.
Daarnaast speciale dank aan Douwe en Theo van de voedselbank voor het vertrouwen en mede regelen van deze prachtige Toyota bedrijfswagen.
Langs deze weg wensen wij de vrijwilligers Voedselbank vele veilige kilometers toe!
Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep