Toyota APK € 29,95


Toyota APK bij Kooijman Autogroep

Heeft uw auto een APK nodig? Kooijman Autogroep is een erkend keuringsstation in Vianen, Tiel of Utrecht. Onze professionele service en persoonlijke aandacht dragen bij aan de vertrouwde kwaliteit van Kooijman Autogroep. 

Maak direct een afspraak met onze werkplaats.

Voordelen van APK bij Kooijman

Altijd slechts €29,95 all-in 

U kunt blijven wachten tot de APK is uitgevoerd

Erkend keuringsstation met kundige specialisten

Gemakkelijk online of telefonisch afspraak inplannen

 Kosteloos in combinatie met een grote onderhoudsbeurt (excl. afmeldkosten)

Wat is een APK?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring.

Bij een APK wordt voornamelijk naar verkeersveiligheid gekeken. Naast verkeersveiligheid wordt uw auto gekeurd op milieueisen en registratie. Zo mag uw auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten. De RDW (Rijksdienst Wegverkeer) kan de punten ieder jaar aanpassen, maar in de basis blijft deze gelijk.

Wanneer is uw auto toe aan APK?

Heeft u een auto die op benzine of elektriciteit rijdt, dan moet uw auto na 4 jaar gekeurd worden. Vervolgens als hij 6 jaar oud is, dan als hij 8 jaar oud is en daarna moet de auto ieder jaar gekeurd worden. Als uw auto op diesel of gas rijdt, dan dient u uw auto echter na 3 jaar voor het eerst te laten keuren en daarna ieder jaar. U ontvangt ruim voor de keuringsdatum een bericht van ons als autodealer en van de RDW wanneer uw auto een keuring nodig heeft. U kunt dit ook zelf controleren via de RDW kenteken check.

RDW Kentekencheck APK afspraak inplannen bij uw Kooijman vestiging
Kooijman Autogroep