Toyota onderhoud


Toyota onderhoud bij Kooijman Autogroep

Kooijman Autogroep is de auto garage voor uw Toyota in Utrecht, Vianen en Tiel. Voor reparatie en regulier Toyota onderhoud. Kooijman Autogroep is de motor achter uw mobiliteit. Zelfs uw Toyota vergt regelmatig onderhoud. Iindien u zich veilig en onbezorgd op de weg wil begeven. Lees hier meer over Kooijman’s diensten met betrekking tot auto onderhoud.

Toyota specialist in Utrecht en omstreken

Uw partner in mobiliteit is Kooijman Autogroep. Als combi-dealer zijn wij de Toyota specialist in de omgeving van Utrecht, Vianen en Tiel. Kooijman Autogroep biedt u kwaliteit op het gebied van Toyota onderhoud. Zo staan wij onder meer garant voor:

• Betrouwbare en originele onderdelen met garantie

• Concurrerende prijzen

• Professionele service en specialistische monteurs

• Persoonlijke aandacht

• Gratis pechhulp

• Vervangend vervoer

Vaste onderhoudsprijzen voor uw Toyota

De prijs van een onderhoudsbeurt is afhankelijk van het model en type Toyota dat u rijdt. Er zijn vaste pakketprijzen zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Mochten er tijdens de onderhoudsbeurt bijzonderheden naar voren komen, dan worden deze ten alle tijden met u besproken. Pas na uw akkoord voeren de monteurs eventuele reparaties aan uw auto uit. Neem gerust contact met ons op om een indicatie te krijgen van de Toyota pakketprijzen. U kunt de prijs ook zelf berekenen.

Onderhoudsafspraak inplannen bij Kooijman

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor een onderhoudsbeurt. Wij ontvangen u graag in één van onze Kooijman vestigingen.

Onderhoud afspraak inplannen bij uw Kooijman vestiging
Kooijman Autogroep