Werkplaats Acties
Blijf altijd op de hoogte


Is uw Toyota toe aan een APK?

Dat kost nooit meer dan € 19,95 All-in. En met uw kenteken maakt u nu bovendien kans op een romantisch weekend Parijs voor twee!

Geniet van Parijs: stad van de liefde

Samen wandelen langs de Seine, je ogen uitkijken in de indrukwekkende Notre-Dame, een terrasje pakken in de Montmartre of lekker uit eten in een van de pittoreske bistro’s. Een weekend Parijs is altijd een feest. En heel romantisch… Wanneer u een APK laat doen dan maakt u kans op een weekend Parijs voor twee.

Nog niet toe aan een APK? Win een tankcard t.w.v. € 150,-!

Is uw Toyota nog niet toe aan een APK? Dan willen we toch graag wat extra’s voor u doen. Als u, uw gegevens achterlaat, dan speelt u mee voor een tankcard met maar liefst € 150,- tegoed. Die is dus al snel goed voor drie volle tanks!

Speel mee

*De APK- actie (Kentekenloterij én brandstofpas) loopt van woensdag 1 november 2017 t/m woensdag 28 februari 2018. Bekijk de actievoorwaarden.

Uw APK echt ‘all-inclusive’. Geen verrassingen en wel zo duidelijk!

Onze APK is echt ‘all-inclusive’. Wij rekenen geen extra kosten voor afmelding of een emissietest. De APK keuring staat los van het onderhoud van uw Toyota. Er worden geen andere werkzaamheden verricht en dus ook geen extra kosten gemaakt, tenzij uw auto niet aan de keuringseisen blijkt te voldoen. In dat geval vragen wij altijd eerst uw toestemming om de reparatie uit te mogen voeren.

Maak een afspraak
Extra voordeel voor oudere Toyota’s

Elke Toyota is welkom bij ons. Zo zorgt u er voor dat uw Toyota een echte Toyota blijft. Bij een oudere Toyota heeft u ook nog eens extra voordeel, aangezien de kosten van bijvoorbeeld een verplichte emissietest (adviesprijs € 19,95) bij de prijs inbegrepen zit.

APK 2 maanden eerder

Wist u dat u uw APK tot 2 maanden eerder uit mag voeren? Dit heeft geen invloed op de volgende APK keuring. Uw APK blijft gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de uiterste keuringsdatum. U hoeft dus niet te wachten en kunt gewoon een afspraak maken.

Het is daarnaast ook mogelijk om uw APK en onderhoud te combineren. Dat scheelt u weer tijd en is dus wel zo handig.

Te laat met keuren, wat dan?

Is uw Toyota niet op tijd APK gekeurd? Dan loopt u het risico op een boete. Daarnaast mag u ook niet verder rijden als u aangehouden wordt.

Maak een afspraak
Terug naar overzicht