Vacature Accountmanager B2B

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de zakelijke markt:

  • vestigingslocatie: Utrecht

Functie Accountmanager

In de rol als accountmanager ga je Kooijman op de kaart zetten  op de kaart zetten in Groot Utrecht. Grotendeels zal het doel zijn te richten op new business, het actief zoeken naar nieuwe klanten en leg je nieuwe contacten en het vergroten van de lokale B2B zichtbaarheid. Aan de hand van kennis en ervaring geef je advies op maat en ben je verantwoordelijk voor het maken van offertes en uitwerking van calculaties.

Werken bij Kooijman

Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Een team van leuke collega's en een prettige werksfeer.
Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en investeren daarom ook volop in trainingen/workshops  en opleidingen.
Goed salaris – passend bij de functie accountmanager,  je ervaring en opleiding.
Voor deze functie bieden wij een fulltime werkweek met een auto van de zaak,  uitstekende pensioenregeling, reiskostenregeling, vakantiegeld en prima  secundaire arbeidsvoorwaarden en een vast contract.
 In deze functie heb je volop uitdaging en toekomstperspectief.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een collega met HBO werk/denkniveau en ervaring in een B2B functie met de wil om het gewenste resultaat te behalen. Iemand die  goed weet hoe new business binnengehaald wordt.
Een onderdeel van  de werkzaamheden is het samenstellen van een acquisitieplan en de besluitvaardigheid om  de klantenbehoeftes om te vormen naar de juiste en passend mobiliteitsbehoeften van de klant of prospect is. Een echte sparringpartner die op alles niveaus kan schakelen

Bedrijfsprofiel

Kooijman is al sinds 1959 een écht familiebedrijf met een familiecultuur, dynamisch en betrouwbaar, dat zich succesvol in de automotive heeft ontwikkeld tot het huidige Kooijman groep. Vanuit meerdere vestigingslocaties zetten onze medewerkers zich dagelijks actief in voor de merken Toyota en Kia – voor zowel verkoop als servicegerichte diensten. Wij bieden een compleet mobiliteitspakket aan diensten zoals onderhoud en garantie, autoverzekering, auto lease, autoschadeherstel, Shell brandstof tankstation en Kooijman Takel en Bergingsdiensten onder de vlag Kooijman-mobiliteit.

Ons motto ‘Persoonlijke aandacht telt’ dragen we in ons hart en werken we iedere dag met veel bevlogenheid aan! Hierin maken we het verschil en dat zie je terug in onze klantentevredenheid.
Voel jij je aangesproken door onze missie ‘Persoonlijke aandacht telt?’ Kom dan bij ons werken!

Interesse of vragen over de functie accountmanager B2B

Je CV kunt je per email sturen naar vacature@kooijman-autogroep.nl of vul het onderstaande formulier in.

Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

Soort dienstverband: Onbepaalde tijd

Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.