VACATURE - Bergingschauffeur, Pechhulpchauffeur, Chauffeur CE of C

Door goede service en kwaliteit blijft ons bedrijf groeien en zijn wij voor onze vestigingen in Vuren en Vianen op zoek naar  meerdere enthousiaste collega's fulltime (parttime ook mogelijk)

BERGINGSCHAUFFEUR

Functieomschrijving

Als bergingschauffeur heb je een afwisselende baan, geen dag is het zelfde! Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het takelen, bergen en transporteren van voertuigen.

Deze voertuigen zijn betrokken bij een ongeval of je biedt pechhulp aan gestrande automobilisten. Ook ben je verantwoordelijk voor het door transporteren van de pech en/of schadevoertuigen. Je hebt hierbij veel contact met klanten.

Als je meer uitdaging wilt als bergingschauffeur komt hier zware berging bij. Je bergt en transporteert dan bij zware berging ook onder meer de vrachtwagens. De opleiding tot (zware) berger wordt eventueel door ons verzorgd.

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het transporteren van gestrande voertuigen binnen Nederland. Je bent een belangrijke schakel tussen Kooijman en haar klanten. Als Kooijman ambassadeur lever je niet alleen de gestrande voertuigen,  maar ook een topservice. Je hebt veel contact met je collega’s, maar ook met de klanten.

Functie-eisen:

· In bezit van rijbewijs B
en C eventueel aangevuld met CE en code 95

· Goede contactuele eigenschappen en servicegerichte instelling.

· Geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden.

· Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Vianen of Vuren.

Wij bieden je een afwisselende functie in een enthousiast team die informeel en professioneel is. Een vaste baan met een goed salaris. Ook vinden wij het belangrijk om in onze medewerkers te blijven investeren en bieden de mogelijkheid tot (interne) scholing om je kennis up-to-date te houden.

Werken bij Kooijman

Kooijman is al sinds 1959 een écht familiebedrijf met een familiecultuur, dynamisch en betrouwbaar, dat zich succesvol heeft ontwikkeld tot het huidige Kooijman groep. Vanuit meerdere vestigingslocaties zetten onze medewerkers zich dagelijks actief in voor de merken Toyota en Kia – voor zowel verkoop als servicegerichte diensten. Wij bieden een compleet mobiliteitspakket aan diensten zoals onderhoud en garantie, autoverzekering, auto lease, autoschadeherstel, Shell brandstof en Kooijman Takel en Bergingsdiensten.

Kooijman Takel Takel en Berging is hét takel- en bergingsbedrijf voor de regio en sinds jaar en dag specialist in berging van alle soorten personenvoertuigen, auto’s, bussen en vrachtwagens na ongeval en pech.
Wij staan voor onze klanten 24/7 paraat en hebben een modern wagenpark van autotransporters, pechhulpvoertuigen en takelvrachtwagens. Wij opereren in ons verzorgingsgebied vanuit de vestigingslocaties Vianen en Vuren.
Ons motto ‘Persoonlijke aandacht telt’ dragen we in ons hart en werken we iedere dag met veel bevlogenheid aan! Hierin maken we het verschil en dat zie je terug in onze klantentevredenheid.

Voel jij je aangesproken door onze missie ‘Persoonlijke aandacht telt?’ Kom dan bij ons werken!

Informatie en sollicitatie

Telefonisch informatie over deze functie via telefoonnummer 06 53 14 16 13 Gert Kooijman
Je sollicitatie mag telefonisch indien schriftelijk graag richten aan Kooijman Mobiliteit, T.a.v. G.K. Kooijman Postbus 80, 4130 EB  Vianen, of e-mail het naar vacature@kooijman-autogroep.nl

VACATURE - Bergingschauffeur, Pechhulpchauffeur, Chauffeur CE of C
Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.