Vacature financieel administratief medewerker

Wij zoeken een  financieel administratief medewerker man of vrouw voor onze locatie: 

  • Vianen

Functieomschrijving
Jij bent zelfstandig verantwoordelijk voor de boekhoudkundige werkzaamheden op deze vestiging. In deze functie zal je je onder andere bezig houden met het nauwkeurig en op tijd verwerken van mutaties en andere voorkomende administratieve taken.

Functie-eisen administratief medewerkster
•    Je bent secuur en hebt goede contactuele vaardigheden;
•    Je bent flexibel ingesteld;
•    Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
•    Mbo-opleiding

Werken bij Kooijman
Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Een team van leuke collega's en een prettige werksfeer.
Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en investeren daarom ook volop in trainingen en opleidingen. Goed salaris – passend bij de functie administratief medewerkster je ervaring en opleiding.
Voor deze functie bieden wij een parttime werkweek met uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een vast contract. In deze functie heb je volop uitdaging en toekomstperspectief.

Bedrijfsprofiel

Kooijman is al sinds 1959 een écht familiebedrijf met een familiecultuur, dynamisch en betrouwbaar, dat zich succesvol in de automotive heeft ontwikkeld tot het huidige Kooijman groep. Vanuit meerdere vestigingslocaties zetten onze medewerkers zich dagelijks actief in voor de merken Toyota en Kia – voor zowel verkoop als servicegerichte diensten. Wij bieden een compleet mobiliteitspakket aan diensten zoals onderhoud en garantie, autoverzekering, auto lease, autoschadeherstel, Shell brandstof tankstation en Kooijman Takel en Bergingsdiensten onder de vlag Kooijman-mobiliteit.

Ons motto ‘Persoonlijke aandacht telt’ dragen we in ons hart en werken we iedere dag met veel bevlogenheid aan! Hierin maken we het verschil en dat zie je terug in onze klantentevredenheid.
Voel jij je aangesproken door onze missie ‘Persoonlijke aandacht telt?’ Kom dan bij ons werken!

Interesse of vragen over de functie administratief medeweker 
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marcel Korbee 0347-373245. Je CV kunt je per email sturen naar vacature@kooijman-autogroep.nl of vul het onderstaande formulier in.

Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.


Soort dienstverband: Onbepaalde tijd

Financieel administratief medewerker

Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.