Toyota Yaris

Toyota 1.5 Hybrid Dynamic Limited Nieuw, Direct rijden! Stoelverwarming, Privacy glass, LED, Parkeersensoren + Achteruitrijcamera, Apple Carplay & Android Auto
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achteruitrijcamera
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Apple Carplay/Android Auto
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 32 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-783-SP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurLicht wit
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1490 CC
Omschrijving

De getoonde verkoopprijs betreft een meeneemprijs incl. geldende APK en registratiekosten. Wenst u meer zekerheid en service, dan bieden wij u optioneel het Toyota Plus Occasion afleverpakket aan. Dit afleverpakket bieden wij aan voor €749,- en omvat de volgende werkzaamheden en garanties: afleverbeurt incl. eventuele aanvullende werkzaamheden, halve tank brandstof, volledige poetsbeurt van zowel het exterieur als het interieur en 24 maanden Toyota Kooijman garantie*. Kijk op www.kooijman-autogroep.nl voor de meest uitgebreide informatie en foto's van al onze occasions. Het is echter mogelijk dat in de advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires abuis verkeerd zijn vermeld. Mochten bepaalde opties of accessoires essentieel voor u zijn vraag er dan naar bij de aankoop.
 
* = Nu tot 10 jaar garantie !!! = Zodra de reguliere garantie is verlopen komt u in aanmerking voor de additionele garantie tot uw auto 10 jaar oud is. Wanneer u het fabrieksonderhoudsschema volgt dan ontvangt u automatisch additionele garantie. 

Kooijman Autogroep, met de merken Toyota en Kia, is een familiebedrijf opgericht in 1959 en is uitgegroeid naar een grote speler in mobiliteitsland. Kooijman Autogroep is uitgeroepen tot Platinum Prestige dealer, oftewel beste op het gebied van klantentevredenheid! Wij zijn dagelijks geopend van 8:30 tot 18:00 uur (zaterdag tot 17:00 uur) en elke donderdag tot 21.00 uur. U bent van harte welkom in onze showroom. Heeft u vragen of heeft u een mooie auto gezien dan kunt u contact opnemen met 0344 – 611 400 of via de e-mail met verkoop@kooijmantiel.nl. 

Kooijman autogroep is sinds 1959 een familiebedrijf en uitgegroeid tot een begrip in autoland en in de regio. Persoonlijke aandacht zit in onze genen en ook onze vakmensen nemen alle tijd voor u.
Wij staan garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Dit blijkt onder meer uit onze hoge klanttevredenheidsscores! Tevens zijn wij uitgeroepen tot Platinum Prestige Dealer en zelfs tot beste dealer wereldwijd zelfs op het gebied van klanttevredenheid.

Tot ziens bij Kooijman Tiel!

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch verstelbaar
centrale airbag voor
cruise control adaptief
DAB ontvanger
dimlichten automatisch
elektrische ramen achter
Inruilwaarde berekenen